Vosk na čajové sviečky

Vosk na výrobu čajových sviečok

Špeciálny vosk na výrobu čajových sviečok. Je to vynikajúci výrobok na výrobu malých sviečok. Tento vosk na čajové sviečky sa vyznačuje vysokou tvrdosťou a vysokým bodom topenia. Keďže čajové sviečky sú veľmi malé, je dôležité, aby bol použitý vosk dlhotrvajúci a nevyhorel príliš rýchlo. Túto požiadavku tento vosk spĺňa.

Vosk na výrobu čajových sviečok, ktorý si môžeš kúpiť v Gran Velada, má novú receptúru, špeciálne navrhnutú na tento typ produktov. Ďalšia z jeho výhod? Pri horení nedochádza k prskaniu a môžeš si byť istí dobrými výsledkami! Tak neváhaj a zaobstaraj si ho hneď. Tvoje domáce čajové sviečky budú dokonalé a dlho vydržia!

Domáce čajové sviečky

Na výrobu vlastných domácich čajových sviečok budeš okrem špeciálneho vosku potrebovať aj tieto materiály:

  • Nádoby na čajové sviečky

  • Vonná esencia

  • Farbivá na sviečky

  • Knôt

Všetky tieto materiály sú k dispozícii v internetovom obchode Gran Velada - zaobstaraj si ich a vyrob si vlastné a originálne čajové sviečky! Môžeš si ich vyrobiť s vôňou, farbou a tvarom, ktoré sa ti najviac páčia - to je jedna z výhod DIY!

Ako vyrobiť čajové sviečky

Tu ti krok za krokom vysvetlíme, ako vyrobiť čajové sviečky s použitím tohto vosku:

  • Vosk rozpusti v panvici na miernom ohni. Keď zostanú malé neroztopené kúsky, vypni oheň a nechaj ich roztopiť zvyškovým teplom. Tým sa zabráni tomu, aby vosk dosiahol veľmi vysoké teploty.
  • Keď je vosk roztopený, prelej ho do plastového pohára a pridaj tekuté farbivo podľa preferencie. Môžeš pridať aj niekoľko kvapiek svojej obľúbenej vonnej esencie.
  • Knôt odstrihni na uvedenú výšku a vlož ho do kovového držiaka na knôt. Umiestni ho na dno metakrylátových nádob a nalej trochu roztopeného vosku, aby sa prilepil.
  • Naplň metakrylátové nádoby voskom do plna, keď má vosk teplotu medzi 62º a 65º.
  • Počkajte, kým sviečky zaschnú, a budeš mať čajové sviečky pripravené na použitie.

Môžeš vidieť, ako je výroba čajových sviečok rýchla a jednoduchá! Len v piatich krokoch ich budeš mať pripravené čajové sviečky na zapálenie. Už nečakaj a vyskúšaj to!

Kde kúpiť vosk na čajové sviečky?

V www.granvelada.com si môžeš kúpiť vosk na čajové sviečky a zvyšok materiálov, ktoré budeš potrebovať na spracovanie. Nájdeš tu aj oveľa viac produktov, takže si môžete ľahko vyrobiť rôzne typy sviečok. Rýchla preprava. Rôzne spôsoby platby. Veľkoobchod a maloobchod.

Stiahnite si dokumentáciu tu

List Stiahnuť (167.56k)

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (375.18k)

Te mostramos cómo