Sójový vosk v perličkách je 100 % prírodný a hodí sa na sviečky v pohároch, plechovkách či kokosových škrupinách aj do kozmetiky. Odporúčame 4 % vonnej esencie a teplotu liatia 50 – 55 °C. Veľkoobchodné balenie 20 kg je výhodné pre výrobcov vianočných sviečok.
V Gran Velada si môžeš kúpiť sójový vosk na sviečky a na ručne vyrábanú kozmetiku. Je to prírodný vosk rastlinného pôvodu s nízkou teplotou topenia (medzi 51-55 ° C). Je vhodný na výrobu sviečok v pohároch, vegánských výrobkov a prírodných sviečok. Okrem toho sa vďaka nízkej teplote topenia môže použiť ako zložka na výrobu masážnych sviečok. Je tiež ideálny na výrobu vonných voskových sviečok v rôznych tvarov pre aromalampy! Ak sa chystáš vyrábať aromatické sviečky, maj na pamäti, že sa odporúča použiť maximálne 4% aromatickej esencie.
Sójový vosk na sviečky a kozmetiku, ktorý si môžeš kúpiť v našom internetovom obchode, sa predáva vo forme perál. Môže sa roztopiť vo vodnom kúpeli, v mikrovlnnej rúre alebo v hrnci na miernom ohni, podľa toho, čo je pre teba praktickejšie.
Sójový vosk je ideálny na výrobu masážnych sviečok. Pre dosiahnutie kvalitného produktu je potrebné ho kombinovať s maslami a rastlinnými olejmi. Taktiež je možné pridať éterické oleje, aby mali sójové sviečky očarujúcu vôňu.
Keďže je sójový sviečkový vosk rastlinného pôvodu, môže sa použiť aj na výrobu prírodných sviečok. Je však dôležité, aby ste ich vždy vyrábali v nádobe. Sójový vosk s nízkou teplotou topenia nemá dostatočnú konzistenciu na výrobu sviečok pomocou foriem. Preto sa pri práci s týmto voskom vždy odporúča používať cementové misky, kokosové škrupiny, drevené poháre, hliníkové plechovky a podobne...
Pri používaní sójového vosku na sviečky je dôležité vziať do úvahy nasledujúce odporúčania:
Pozri sa, ako si vyrobíš sójové sviečky na masáž! Ponúkame ti veľmi jednoduchý a rýchly krok za krokom, vďaka ktorému zvládneš prípravu doma. Budeš mať veľmi originálny produkt bez toho, aby si míňal/a veľa peňazí!
S týmto jednoduchým návodom si môžete vyrobiť 100% prírodné sójové sviečky. Aby si si masáž užil/a, stačí zapáliť knôt a teplo, ktoré vydáva, premení vosk na olej, ktorý ľahko rozotrieš po tele.
Sójový vosk v kozmetike sa používa na dodanie konzistencie a textúry domácim prípravkom, vyniká tiež svojim zmäkčujúcim účinkom, čo znamená, že zabraňuje dehydratácii pokožky, vytvára ochrannú vrstvu, ktorá jej bráni v strate prirodzenej vlhkosti. Môže sa použiť ako prísada pri výrobe:
Odporúčaná dávka sójového vosku v kozmetike sa pohybuje od 2 do 10 % v závislosti od typu vyrábaného produktu a požadovanej konzistencie. Pri použití sa musí roztopiť spolu so olejovými zložkami..
V Gran Velada si môžeš kúpiť sójový vosk veľkoobchodne aj maloobchodne. Ponúkame ti prírodný sójový vosk najvyššej kvality, vhodný na sviečky a kozmetiku. Rýchle odoslanie.