Univerzálne prísady do sviečok bi-var GV-505

Aditívum do dekoratívnych sviečok

Prísada do dekoratívnych sviečok, ktorá ti umožní dosiahnuť dokonalý výsledok. Tento výrobok spája väčšinu výhod ostatných prísad. Je to výrobok typu "všetko v jednom". Dodáva lesk, kontrast, odstraňuje nedokonalosti, bublinky a škvrny, predlžuje dobu horenia sviečky, umožňuje zapracovať viac vonnej esencie a uľahčuje odlievanie sviečky.

Ak ťa baví výroba sviečok, vyskúšaj túto prísadu, ktorá ti poskytne množstvo výhod! Naša prísada na výrobu sviečok prináša lepšie výsledky, väčšiu produktivitu, flexibilitu a tvárnosť. Vďaka nej bude práca s akýmkoľvek voskom alebo parafínom oveľa jednoduchšia a pohodlnejšia..

Aditívum na výrobu sviečok

Táto prísada na výrobu sviečok sa môže použiť s voskami a parafínmi, ktoré nájdete v našom internetovom obchode. Odporúča sa používať medzi 0,1 a 2%. Napríklad sa odporúča pridať 2 g tejto prísady na 100 g parafínu. Vidlička sa líši v závislosti od kvality vosku alebo parafínu a výsledkov, ktoré chcete dosiahnuť.

S touto sumou bude stačiť na dosiahnutie lepších výsledkov a profesionálnych povrchových úprav. Táto prísada zlepšuje zadržiavanie parfumu, tvrdne a robí povrch hladším, dodáva im nepriehľadnosť a zabraňuje vzniku vzduchových bublín pri nalievaní do formy.

Výroba sviečok s univerzálnou prísadou

Túto prísadu do sviečok možno použiť s voskami a parafínmi, ktoré nájdeš v našom online obchode. Odporúča sa používať od 0,1 do 2 %. Napríklad na 100 gramov parafínového vosku sa odporúča pridať 2 gramy tejto prísady. Rozsah sa líši v závislosti od kvality vosku alebo parafínu a výsledkov, ktoré chceš docieliť.

Toto množstvo bude stačiť na dosiahnutie lepších výsledkov a profesionálnej povrchovej úpravy. Táto prísada zlepšuje zachytenie vône, spevňuje a robí povrch hladším, dodáva im nepriehľadnosť a zabraňuje vzniku vzduchových bublín pri nalievaní do formy.

Kde kúpiť prísadu na výrobu sviečok?

V Gran Velada si môžeš kúpiť prísadu na výrobu sviečok za veľmi konkurenčnú cenu. Nákup je veľmi pohodlný: objednávku spracuje a potom len počkaj pár dní, kým ti dorazí domov. Pamätaj, že v našom internetovom obchode nájdeš aj ostatné materiály na výrobu sviečok: vosk, parafín, esencie, farbivo, knôty a formy.

Po použití doplnkovej látky sa odporúča dodržiavať niektoré odporúčania na ochranu, aby ostala v dobrom stave. Musíš ho skladovať na mieste bez vlhkosti, bez veľkého tepla a bez priameho svetla.

Stiahnite si dokumentáciu tu

List Stiahnuť (333.86k)

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (1.43M)

UKÁŽEME TI AKO NA TO