Fuchsia vo vode rozpustné koncentrované farbivo

Koncentrované farbivo rozpustné vo vode

Gran Velada ti ponúka široký sortiment koncentrovaných farbív rozpustných vo vode v rôznych odtieňoch žltej, zelenej, modrej a červenej farby a mnohých ďalších. Sú to tekuté pigmenty kozmetickej kvality rozpustné vo vode s vysokou koncentráciou, ktoré spĺňajú všetky požadované normy kvality.

Koncentrované farbivá rozpustné vo vode poskytujú vynikajúce farebné výsledky:

  • Krémy, masky a iné kozmetické prípravky.
  • Kúpeľové gély, šampóny a bomby do kúpeľa.
  • Parfumy, mikáda a osviežovače vzduchu.

Môžeme tak dať svoje obľúbené farby všetkým kozmetickým výtvorom a výrobkom. Sú to veľmi univerzálne farbivá, ktoré sa dajú použiť na širokú škálu účelov.

Tento typ tekutých farbív, rozpustných vo vode, sa veľmi ľahko aplikuje. Predávajú sa pripravené na použitie pridaním niekoľkých kvapiek do prípravku, ktorý sa má zafarbiť. Keďže sú koncentrované, sú veľmi pohodlné a na zafarbenie akéhokoľvek prípravku stačí pridať malé množstvo. Umožňujú nám tiež hrať sa s rôznou intenzitou farby v závislosti od množstva pridaného farbiva. Tip: farbivo pridávaj postupne, t. j. v malých množstvách alebo po kvapkách. Takto môžeš pozorovať farbu zmesi a ak chceš, aby bola farba intenzívnejšia, pridať jej viac.

Medzi výhody tohto typu farbív patria tieto:

  • Predávajú sa pripravené na použitie, to znamená, že ich nemusíme podrobovať žiadnemu procesu, aby sme s nimi mohli pracovať.
  • Sú dostupné v širokej škále farieb, ktoré nám umožňujú vytvoriť všetky existujúce odtiene.
  • Sú kozmetickej kvality. Môžeme ich bezpečne začleniť do všetkých našich krémov, masiek, gélov do kúpeľa a iných kozmetických prípravkov.
  • Veľmi ľahko sa s nimi pracuje. 

Aby sme vo vode rozpustné koncentrované farbivá udržali v dokonalých podmienkach, musíme ich uchovávať mimo dosahu priameho svetla, na mieste bez vlhkosti a riadne uzavreté.

Ak si chceš kúpiť koncentrované farbivá rozpustné vo vode, stačí si ich objednať na webovej stránke Gran Velada. Vyber si svoju obľúbenú farbu a požadované množstvo, spracuj nákup a do niekoľkých dní dostaneš svoju objednávku domov. Je to také jednoduché a rýchle.

Stiahnite si dokumentáciu tu

Stiahnite si tu Karta bezpečnost Stiahnuť (0)

List Stiahnuť (458.71k)

Te mostramos cómo