Vianočná betlehemská forma

Vianočná forma

Silikónová forma na vytvorenie mini Betlehema so Svätým Jozefom, Pannou Máriou, dieťaťom Ježišom. Je ideálna na tvorbu ručných umení, ako sú mydlá, sadrové figúrky, cement... Dosiahneš tak jedinečné výtvory na darovanie alebo na ozdobenie tvojho domova!

Táto forma sa vyznačuje protipriľnavosťou a flexibilitou, čo veľmi uľahčuje vyberanie z formy. Aby forma vydržala dlho ako nová, treba ju po každom použití dôkladne umyť a vysušiť, nezáleží na materiáli, s ktorým bola použitá.

Forma na Vianoce

S touto formou na ručné práce dosiahneš nekonečné množstvo DIY výrobkov. Je ideálna na mydlá, dekoratívne figúrky...

Na výrobu mydla:

Môžeš použiť túto formu na výrobu mydla. Čo potrebuješ? Glycerínový mydlový základ, aromatickú esenciu, tekuté farbivo, alkohol 96° a formu. Tiež môžeš použiť sľudy, perleťové pigmenty a trblietky na zvýraznenie detailov formy. Postup výroby mydla s touto formou je veľmi jednoduchý:

  • Nakrájaj trochu glycerínového mydlového základu na kocky a rozpusti ho na miernej teplote v mikrovlnke. Je dôležité, aby mydlo nezovrelo.
  • Pridaj pár kvapiek aromatickej esencie a farbiva.
  • Vlej do formy a počkaj, kým neuschne, aby sa dal výrobok ľahko vybrať z formy.
  • Dekoruj figúrky pomocou mydlových farieb, sľud, perleťových pigmentov alebo kozmetických trblietok

Ak chceš vytvoriť dekoratívne figúrky:

Ďalšou možnosťou je vyrobiť dekoratívne figúrky s touto formou. V tomto prípade sú potrebnými zložkami: sádra alebo živica na vodnej báze, voda a formy. Ak chceš, aby mali farebný nádych, môžeš použiť pigmenty. Proces spracovania je tiež veľmi jednoduchý a rýchly.

  • Urob hladkú masu z vybraného materiálu (sadra alebo živica) a vody. Musíš dodržať proporcie, ktoré určuje výrobca.
  • Pridaj štipku minerálneho pigmentu vo forme prášku, aby sa zmes zafarbila, a dobre premiešaj.
  • Vlej do formy a vyklop, keď bude zmes úplne suché.

Hotové figúrky môžeš ozdobiť trblietkami alebo zmesou matnej živice + sľudy. Týmto spôsobom získaš prispôsobené farby, ktoré dodajú tvojim výtvorom dokonalý povrch.

S ktoroukoľvek z týchto možností získaš mnoho originálne diel. Všetky potrebné materiály nájdeš v internetovom obchode Gran Velada.

Kde kúpiť formy na výrobu remesiel?

Zadaj www.granvelada.sk a môžeš si kúpiť formy na výrobu remesiel a nekonečné ručné vypracovania. Široký katalóg foriem na výrobu mydiel, sviečok, sadry, keramiky ... Kvalita a dobrá cena! Rýchla doprava a rôzne spôsoby platby.

Te mostramos cómo