Forma na sviečky malý včelí plást

Malá voštinová forma

Silikónová forma vo forme malého plástu, ideálna na výrobu remesiel, ako sú mydlá, sviečky alebo dekoratívne figúrky ... Forma predstavuje plást s včelami vyrazenými na povrchu.

Táto forma sa vyznačuje tým, že je nepriľnavá a pružná, čo značne uľahčuje roztavenie. Aby vydržali dlho, musia sa po každom použití dobre vyčistiť a vysušiť bez ohľadu na materiál, s ktorým boli použité.

Forma na výrobu remesiel

S touto formou na výrobu remesiel získate nekonečné spracovanie domácich majstrov. Je to skvelá možnosť pripraviť mydlá, sviečky a dekoratívne figúrky vo vodnej živici, omietke alebo cemente.

Na výrobu mydla:

Čo potrebujete? Mydlo na báze glycerínu, aromatická esencia, tekuté farbivo, 96 ° alkohol a pleseň. Môžete tiež použiť sľudy a perly na zvýraznenie detailov formy. Krok za krokom na výrobu mydiel s touto formou je veľmi jednoduchý:

  • 1. Nakrájajte trochu mydla na báze glycerínu na kocky a roztopte ho na jemný výkon v mikrovlnnej rúre. Je nevyhnutné, aby sa nevaril.
    2. Pridajte niekoľko kvapiek aromatickej esencie a farbiva.
    3. Nalejte do formy a počkajte, kým nevyschnú, aby sa roztavili.
    4. Ozdobte mydlovými farbami.

Na výrobu sviečok:

Toto sú ingrediencie, ktoré potrebujete: vosk, aromatická esencia, farbivo, knôt a pleseň. Ako sa vyrábajú? Veľmi jednoduché:

  • 1. Vosk roztopte na miernom ohni v hrnci.
    2. Pridajte esenciu a sfarbenie do roztaveného vosku a dobre premiešajte.
    3. Navlečte knôt do formy, na to ho stačí prejsť z jedného konca na druhý a držať ho na vrchu držiakom knôtu.
    4. Naplňte formu a počkajte, kým stuhne v priestore bez prievanu, aby sa nenasávala.

Akonáhle budete mať hotovú sviečku, môžete ju ozdobiť trblietkami, farbami na sviečky ... Vyzdvihnite svoju najkreatívnejšiu stránku a získajte jedinečné vzory!

Ak chcete vytvoriť dekoratívne figúrky:

Ďalšou možnosťou je vyrobiť dekoratívne figúrky s touto formou. V tomto prípade sú potrebnými zložkami: vodná živica, omietka alebo cementová voda a pleseň. Ak chcete, aby mali farebný nádych, môžete na cement použiť pigmenty. Proces spracovania je tiež veľmi jednoduchý a rýchly.

  • 1. Pripravte bezhrudkové cesto zo zvoleného materiálu (omietka, živica alebo cement) a vody. Musíte dodržiavať proporcie stanovené výrobcom.
    2. Nalejte do formy a po úplnom vysušení roztopte.

Konečný výsledok môže byť ozdobený sľudou a lakom a bude veľkolepý.

S ktoroukoľvek z týchto možností získate niektoré originálne remeslá. Všetky potrebné materiály nájdete v internetovom obchode Gran Velada.

Kde kúpiť formy na výrobu remesiel?

Zadajte www.granvelada.com a môžete si kúpiť formy na výrobu remesiel a nekonečné DIY spracovania. Široký katalóg foriem na výrobu mydiel, sviečok, sadry, keramiky s exkluzívnym dizajnom, ktoré nájdete iba tu ... Kvalita a dobrá cena! Rýchla doprava a rôzne spôsoby platby.

Te mostramos cómo