Forma včela na réliefe plástu

Forma na včelie plasty

Silikónová forma v tvare malého medového plástu, ideálna načnú výrobu , ako sú mydlá, sviečky alebo dekoratívne figúrky... Forma predstavuje včelí plást s reliéfom a na vrchu je vyrazená včielka.

Táto forma je nepriľnavá a pružná, vďaka čomu sa veľmi ľahko vyberá z formy. Aby dlho vydržala, musí sa po každom použití dôkladne vyčistiť a vysušiť, bez ohľadu na materiál, z ktorého je vyrobená.

Forma na ručné výrobky

S touto formou na ručné výrobky môžeš vytvárať nekonečné množstvo výtvorov. Je skvelou voľbou na výrobu mydiel, sviečok a dekoratívnych figúrok zo živice na vodnej báze, sadry alebo cementu.

Na výrobu mydla:

Čo potrebuješ: glycerínový mydlový základ, aromatickú esenciu, tekuté farbivo, 96º alkohol a formu. Na zvýraznenie detailov formy môžeš použiť aj sľudu a perleť. Postup výroby mydla s touto formou je veľmi jednoduchý:

  1. Nakrájaj trochu glycerínového základu mydla na kocky a roztop ho pri nízkom výkone v mikrovlnnej rúre. Je dôležité, aby sa nevaril.
  2. Pridaj niekoľko kvapiek aromatickej esencie a farbiva.
  3. Nalej ich do formy a počkaj, kým zaschnú, a až potom ich vyber z formy.
  4. Ozdob mydlovými farbami.

Na výrobu sviečok:

Toto sú ingrediencie, ktoré potrebuješ: vosk, aromatická esencia, farbivo, knôt a forma. Ako sa vyrábajú? Veľmi jednoducho:

  1. Vosk rozpusti na miernom ohni v hrnci.
  2. Do rozpusteného vosku pridaj esenciu a farbivo a dobre premiešaj.
  3. Do formy navleč knôt. Jednoducho ho presuň  z jedného konca na druhý a upevni ho v hornej časti pomocou držiaka na knôt.
  4. Naplň formu a počkaj, kým stuhne v priestore bez prievanu.

Keď máš hotovú sviečku, môžeš ju ozdobiť trblietkami, farbami na sviečky... Buď kreatívny a vymýšľaj jedinečné vzory!

Ak chceš vytvoriť dekoratívne figúrky:

Ďalšou možnosťou je vyrobiť z tejto formy dekoratívne figúrky. V tomto prípade sú potrebné tieto ingrediencie: živica na vodnej báze, sadra alebo vodný cement a forma. Ak chceš, aby mali farebný nádych, môžeš použiť cementové pigmenty. Výrobný proces je tiež veľmi jednoduchý a rýchly.

  • Z vybraného materiálu (sadry, živice alebo cementu) a vody vypracuj cesto bez hrudiek. Dodržiavaj pomery stanovené výrobcom.
  • Nalej do formy a po úplnom zaschnutí vyber z formy..

Konečný výsledok môžeš ozdobiť sľudou a lakom a bude vyzerať efektne.

S ktoroukoľvek z týchto možností dosiahneš originálne ručné práce. Všetky potrebné materiály nájdeš v internetovom obchode Gran Velada.

Kde kúpiť formy na ručné výrobky?

Zadaj www.granvelada.com a môžeš si kúpiť formy na výrobu produktov a nekonečné DIY spracovania. Široký katalóg foriem na výrobu mydiel, sviečok, sadry, keramiky s exkluzívnym dizajnom, ktoré nájdeš iba tu ... Kvalita a dobrá cena! Rýchla doprava a rôzne spôsoby platby.

Te mostramos cómo