Sada na výrobu farebných sviečok. Materiál a návod

Farebné sviečky

Kúp si sadu na výrobu farebných sviečok od Gran Velada a nauč sa, ako si ich ľahko vyrobiť doma! Získaš dokonalé sviečky na dekoráciu, ako darček, na prevoňanie svojho domova... Ich výroba doma bude veľmi jednoduchá s touto exkluzívnou súpravou z nášho online obchodu.

V súprave na výrobu farebných sviečok nájdeš všetko, čo budeš potrebovať na ich ručnú výrobu: vosk, esenciu, knôt, rôzne farbivá... Jej súčasťou je aj návod, ktorý krok za krokom vysvetľuje, ako vyrábať farebné sviečky. Táto súprava je veľmi komplexná! Tak neváhaj a kúp si ju. Sada aj skvelá voľba ako darček pre milovníkov DIY.

Domáce farebné sviečky

Toto sú ingrediencie obsiahnuté v súprave na výrobu domácich farebných sviečok:

  • Sójový vosk (900 g)
  • Vonná esencia ako prekvapenie (v jednotlivých súpravách sa líši) (50 ml)
  • Tekuté farby na sviečky: karibská zelená, fialová a limetkovo žltá (10 ml)
  • Geometrické poháre(6 ks)
  • Voskovaný knôt 8-9 cm (1 m)

Kombináciou troch farbív, ktoré sú súčasťou súpravy, získaš originálne domáce farebné sviečky - výsledok bude jedinečný! Môžeš pridať viac alebo menej farbiva podľa toho, aký odtieň sa ti najviac páči. Takže s rovnakým farbivom môžeš získať sviečky v jasných farbách a iné v pastelových tónoch.

Ako vyrobiť farebné sviečky

Tu ti ukážeme, ako si vyrobiť farebné sviečky. Nezabudni, že v súprave nájdeš podrobný návod krok za krokom, ktorý ti pomôže pri postupe, preto si ho uschovaj a nahliadni doň vždy, keď ho budeš potrebovať!

Na výrobu sviečky:

  • Roztopíme 150 g vosku na miernom ohni a po jeho roztopení ho prelejeme do jednorazovej nádoby, aby sa nám s ním lepšie pracovalo.
  • Pridáme aromatickú esenciu podľa preferencií a niekoľko kvapiek jedného z tekutých farbív, všetko závisí od intenzity, ktorú hľadáš!
  • Nalej do jedného z geometrických pohárov.
  • Keď vosk začne na vrchu tuhnúť, umiestni knôt do stredu sviečky. Vrchná vrstva musí byť pevná, aby sa knôt nepohyboval, a vnútro musí byť dostatočne teplé, aby sa knôt dal bez problémov umiestniť.
  • Nechaj úplne vyschnúť.

Keď už vieš vyrábať farebné sviečky, stačí tento postup zopakovať zmenou farby a vyrobiť si ďalšie roztomilé sviečky - budú vyzerať skvele!

Kde kúpiť kit na farebné sviečky?

Navštív www.granvelada.com a môžeš si kúpiť kit na výrobu farebných sviečok so všetkým, čo potrebuješ na ich výrobu doma. Okrem toho nájdeš mnoho ďalších súprav, ktoré podporia tvoju najkreatívnejšiu stránku. Budeš ich milovať!

Te mostramos cómo