Sada na výrobu plávajúcich sviečok. Materiál a návod

Plávajúce sviečky

Kúp si sadu plávajúcich sviečok od spoločnosti Gran Velada a získaj 12 malých sviečok, ktoré sú ideálne na dekoráciu! Tieto plávajúce sviečky v tvare kvetov môžeš použiť na výrobu dekorácií na stôl alebo na výzdobu vonkajších priestorov, ako sú bazény, jazierka, fontány... Môžu byť tiež ideálnym darčekom pre milovníkov remesiel.

Plávajúce sviečky, ktoré vyrobíš pomocou tejto súpravy, nevážia veľa, preto plávajú. Dosiahne sa to vďaka použitému vosku. Ľahko si budeš môcť vyrobiť 12 krásnych plávajúcich sviečok v tvare orientálnych kvetov, ktoré budú vyzerať nádherne!

Súprava plávajúcich sviečok obsahuje všetko, čo potrebuješ na výrobu sviečok, a návod na použitie s kompletným receptom krok za krokom. Je veľmi kompletná a nájdeš ju len v našom internetovom obchode.

Materiály na výrobu plávajúcich sviečok

Toto sú materiály na výrobu plávajúcich sviečok, ktoré sú súčasťou súpravy. Pomocou nich si budeš môcť vyrobiť 12 sviečok, ktoré sú ideálne na ozdobenie stolov, bazénov, rybníkov...

  • Vosk GV-20 + kyselina stearová (300 g)
  • Silikónová forma na 4 orientálne kvety
  • Aromatická esencia magnólie (10 ml) (vôňa sa môže líšiť podľa dostupnosti)
  • Orchideovo ružové tekuté farbivo na sviečky (4 ml)
  • Smaragdové tekuté farbivo na sviečky (4 ml)
  • Voskovaný knôt 4-5 cm (1 m)

S týmito materiálmi na výrobu plávajúcich sviečok a priloženým návodom krok za krokom si veľmi ľahko vyrobíš vlastné plávajúce sviečky.

Ako vyrobiť plávajúce sviečky?

Nenechaj si ujsť postup, ako vyrobiť plávajúce sviečky. Ide o jednoduchý recept, podľa ktorého sa vyrábajú veľmi krásne sviečky. Nezabudni, že v súprave nájdeš kompletný návod na výrobu plávajúcich sviečok. Takto bude veľmi jednoduché postupovať podľa jednotlivých krokov vypracovania.

  • Najskôr musíme narezať 4 malé kúsky knôtu a navliecť ich do dutín formy. Keď máme formu pripravenú, na miernom ohni v hrnci rozpustíme 40 g vosku.
  • Pre lepšiu prácu odporúčame roztopený vosk naliať do jednorazového plastového pohára. Teraz pridaj niekoľko kvapiek esencie a niekoľko kvapiek orchideovo ružového tekutého farbiva na sviečky. Dobre premiešaj.
  • Teraz je čas naplniť prvú časť formy, oblasť kvetov. Po dokončení tohto kroku umiestni paličky, ktoré udržia knôt na mieste a zabránia jeho pokrúteniu.
  • Teraz vytvoríme druhú vrstvu. V tomto prípade potrebujeme 35 g vosku a farbivo Smaragd. Postup je totožný s postupom vysvetleným vyššie.
  • Zostáva už len vyplniť listovú časť formy a počkať, kým sviečka zaschne. Keď začne chladnúť, ale je ešte horúca, je čas vybrať špajlu a opatrne zatlačiť knôt dovnútra.
  • Odformuj a zopakuj postup. Ak chceš, aby bol spodný povrch úplne rovný, môžeš ho zažehliť.

Na blogu Gran Velada si môžeš krok za krokom pozrieť, ako vyrobiť plávajúce sviečky. Máme niekoľko návodov, ktoré ti pomôžu.

Kde kúpiť súpravu plávajúcich sviečok?

Na internetovom obchode Gran Velada nájdeš,  súpravu plávajúcich sviečok. Stačí urobiť online objednávku a dostaneš ju domov, takže sa  hneď môžeš pustiť do práce. Rýchle dodanie. Rôzne spôsoby platby.

Te mostramos cómo