Sada na výrobu sviečok v tvare kvetov. Materiál a návod

Kvetinové sviečky

Súprava na výrobu kvetinových sviečok so všetkým potrebným na výrobu 9 sviečok. Získaš veľmi elegantné sviečky, ktoré imitujú ružu. Sú ideálne na vytváranie dekorácií na stôl, ktoré kombinujú prírodné dekorácie so sviečkami.

Okrem toho sú sviečky v tvare kvetov trendom na zdobenie záhrad, terás... skrátka vonkajších priestorov.  Sú tiež dobrou voľbou na darčeky.

Ako vyrobiť kvetinové sviečky

S touto súpravou uvidíš, že výroba sviečok v tvare kvetu je jednoduchá a veľmi zábavná. V štyroch krokoch získaš krásne sviečky, ktoré sú ideálne na výzdobu tvojho domova alebo ako darček.

Aby bola práca jednoduchá, vo vnútri súpravy nájdeš okrem materiálu aj návod na použitie, ktorý krok za krokom vysvetľuje, ako vyrobiť sviečky v tvare kvetu. Uvidíš, aké je to jednoduché:

  • Odváž 110 g vosku a roztop ho v hrnci na miernom ohni.
  • Kým sa vosk topí, navleč knôt do formy. Vlož ho malým otvorom v zadnej časti formy, prejdi s ním celý otvor cez formu a pridrž ho na mieste v hornej časti dreveným držiakom. Potom formu obtoč gumičkami, aby sa vosk nedostal von.
  • Keď je vosk roztopený, pridajte 3 % esencie a niekoľko kvapiek farbiva. Odporúča sa pridávať farbivo po troškách, kým nezískaš požadovaný odtieň. Ak chceš farbu vyskúšať, môžeš trochu tejto zmesi položiť na studený povrch, veľmi rýchlo zaschne a uvidíš, ako farba vyzerá. Maj na pamäti, že konečný výsledok bude tmavší, pretože väčšie množstvo trochu stmavne.
  • Zmes nalej do formy. Odporúča sa to urobiť, keď má parafín teplotu približne 95 ºC. Pracuj opatrne a vyhni sa pošpliechaniu, pretože parafín je veľmi horúci a môže sa spáliť.
  • Počkaj, kým parafín zaschne, a vyber ho z formy. Na tento účel odstráň gumičky a opatrne odformuj sviečku.

Týmito krokmi získaš jednu sviečku. Na výrobu ostatných stačí postup zopakovať.

Materiály na výrobu dekoratívnych sviečok

Táto súprava obsahuje nasledujúce materiály na výrobu dekoratívnych sviečok v tvare kvetov:

  • GV-20 vosk (1 kg)
  • Vonná esencia (50 ml) (vôňa sa môže líšiť podľa dostupnosti)
  • Tekuté farbivo na sviečky (5 ml)
  • Voskovaný knôt 8-9 cm (1 m)
  • Forma na sviečky Rose de Mai (Forma sa dodáva s otvormi, ktoré uľahčujú vyberanie sviečok. Preto sú okolo nich umiestnené gumičky.

S týmito materiálmi na výrobu dekoratívnych sviečok získate 9 krásnych sviečok v tvare kvetu.

Kde kúpiť materiály na výrobu sviečok?

V Gran Velada si môžeš kúpiť materiály na výrobu sviečok. V tomto prípade sa predávajú v praktickej súprave, v ktorej nájdeš všetko potrebné na výrobu sviečok v tvare kvetu. Tieto súpravy sú ideálne pre ľudí, ktorí práve začínajú vo svete výroby sviečok, pretože obsahujú materiály a návod s postupmi, ktoré treba dodržiavať. Okrem súpravy si v internetovom obchode Gran Velada môžeš zakúpiť materiály na výrobu sviečok aj samostatne. Máme kompletnú sekciu, v ktorej nájdeš od voskov a parafínov až po rôzne druhy knôtov, farbív a esencií. Nezabúdame ani na formy.

Te mostramos cómo