Vianočná sada na výrobu mydla. Materiál a návod

Vianočné mydlá

Vyrob si krásne vianočné mydlá s touto súpravou od Gran Velada! Ich výroba doma bude jednoduchá a zábavná, pretože stačí postupovať podľa receptu vytlačeného na súprave. Okrem podrobného návodu krok za krokom táto súprava obsahuje aj materiál, ktorý budeš potrebovať na jeho realizáciu.

Zober si do rúk našu súpravu a pusti sa do práce! Môžeš si vyrobiť až 13 vianočných mydiel. Sú okrúhle a majú krásny reliéf stromčeka s hviezdičkami a guľami. Aby boli zvýraznené detaily, odporúčame ti namaľovať ich zelenou a zlatou farbou - výsledok sa ti bude páčiť!

Materiály na výrobu vianočných mydiel

Toto sú ingrediencie na výrobu vianočných mydiel, ktoré sú súčasťou tejto súpravy od Gran Velada:

Z týchto ingrediencií môžeš vyrobiť 13 vianočných mydiel. Okrem toho sú súčasťou baliace materiály, takže ich môžeš zabaliť, čím vzniknú skvelé dekoratívne mydlá, ktoré môžeš použiť ako darček!

Ako vyrobiť vianočné mydlá

Nižšie si krok za krokom ukážeme, ako vyrobiť vianočné mydlá s materiálmi, ktoré nájdeš v súprave. Nezabudni, že kompletný recept je vytlačený v balení:

  • Biele glycerínové mydlo nakrájaj na malé kocky a rozpusti v mikrovlnnej rúre pri nízkom výkone, pričom sa vždy vyhni varu.
  • Pridaj niekoľko kvapiek aromatickej esencie a dobre premiešaj, aby sa všetky zložky zmiešali.
  • Naplň formu a postriekaj ju alkoholom, aby sa zabránilo prípadným bublinám.
  • Nechaj úplne zaschnúť a vyber z formy.
  • Farby pretrep, otvor a pomocou štetca mydlá ozdob. Nechaj dôkladne zaschnúť.
  • Mydlo vlož do celofánového vrecka a prelep ho nálepkou.

Kde kúpiť kit na výrobu vianočných mydiel?

Na www.granvelada.com si môžeš kúpiť súpravu na výrobu vianočných mydiel. Nájdeš tu aj mnoho ďalších štartovacích balíčkov na výrobu kozmetiky. Prezri si náš rozsiahly katalóg! Rýchla preprava.

Te mostramos cómo