Sada na výrobu mydiel slon na krstiny. Materiál a návod

Darčeky na krst

S touto súpravou je výroba domácich darov na krstiny jednoduchá! Toto dokonale jednoduché remeslo ti umožní vyrobiť mydlá v tvare slona, ktoré sú ideálne ako darček na špeciálne príležitosti, ako sú krstiny. Táto súprava je výnimočným darčekom pre nadšencov remesiel všetkých vekových kategórií a obsahuje všetok materiál a návod krok za krokom potrebný na výrobu týchto krásnych mydiel. 

Ak miluješ výrobu mydiel a hľadáš originálny a cenovo dostupný spôsob, ako vytvoriť nezabudnuteľné darčeky, táto súprava je pre teba ideálna. Ponor sa do sveta výroby mydiel a poteš svojich blízkych vlastnoručne vyrobenými výtvormi - na čo ešte čakáš? 

Táto súprava na výrobu mydla so sloníkom je ideálna nielen pre tvoju vlastnú radosť, ale je aj vynikajúcim darčekom. Z tvorby vlastných mydiel sa budú tešiť ľudia všetkých vekových kategórií, takže je ideálna pre tých kreatívnejších. Priprav sa na zábavné a obohacujúce zážitky s touto jedinečnou súpravou. 

Vyrob si domáce krstné darčeky

Toto sú ingrediencie a materiály na výrobu domácich darčekov z krstov, ktoré sú súčasťou súpravy Gran Velada:

  • Biely glycerínový mydlový základ (1 kg): Dokonalý základ na začiatok tvorby s výnimočnou kvalitou, ktorá uľahčuje proces formovania. 
  • Detská svieža esencia (30 ml): Dodá tvojim mydlám jemnú a sviežu vôňu, ideálnu pre jemný čuch najmenších. 
  • Glycerínové mydlové farby: Tieto farby sú k dispozícii v telovom, čiernom a mätovom odtieni (po 5 ml) a umožňujú prispôsobiť mydlá charakteristickým farbám slonov a ďalším farbám. 
  • 2 formy na slony: Mydielka v tvare slonov sú špeciálne navrhnuté na vytváranie výslužiek a rozkošných mydiel v tvare slonov, ktoré sú ideálne na špeciálne príležitosti, ako sú napríklad krstiny. 
  • Alkoholový sprej: Nevyhnutná pomôcka na zabezpečenie profesionálnej povrchovej úpravy mydiel, ktorá odstraňuje bublinky a pomáha účinne spájať rôzne vrstvy mydla. 
  • 18 priehľadných celofánových vreciek (12 × 18 cm): Ideálne na elegantné balenie mydiel, ktoré môžeš darovať ako darček. 
  • 4 metre okrasnej stuhy: Pridaj mašličku z tejto vysokokvalitnej stuhy a ozdob tak svoje balenia. 
  • Drevené špachtle: Praktické nástroje na bezpečné miešanie a manipuláciu s mydlom počas procesu výroby mydla.

So základným mydlom, ktoré je súčasťou tejto súpravy, môžeš vytvoriť až 18 mydiel v tvare slona. Ak chceš vyrobiť viac, môžeš si jednoducho zakúpiť viac mydlovej hmoty v našom online obchode a použiť tú istú odolnú formu na viac projektov. Všetky materiály uvedené v tejto súprave je možné zakúpiť aj samostatne, čo ti umožní doplniť si zásoby podľa potreby.

Ako urobiť darčeky na krst

Topenie a aromatizovanie

Príprava mydla: Začni nakrájaním mydlového základu na malé kocky, aby sa uľahčilo tavenie. 110 g mydlového základu ohrievaj v mikrovlnnej rúre pri nízkom výkone, aby sa zabránilo varu, a neustále ho sleduj. 

Vôňa: Po rozpustení mydla pridaj niekoľko kvapiek dojčenskej vône Baby Fresh a dobre premiešaj, aby sa vôňa rovnomerne rozdelila.

Výroba uší

Farbivo: Oddeľ približne 10 g rozpusteného mydla a zmiešaj ho s niekoľkými kvapkami mätového farbiva. Množstvo farbiva uprav podľa požadovaného odtieňa uší. 

Formovanie uší: Opatrne nalej farebné mydlo do časti formy zodpovedajúcej sloním ušiam a nechaj mierne vychladnúť.

Výroba tela

Získanie sivej farby: Do zvyšného rozpusteného mydla pridaj niekoľko kvapiek čierneho farbiva a dobre premiešaj. Pár kvapiek stačí na dosiahnutie svetlosivého odtieňa, ktorý je charakteristický pre slony. 

Spájanie častí: Pred naliatím zvyšku mydla do formy zľahka postriekaj alkoholom vyformované uši aj sivé roztavené mydlo. To pomôže obom častiam správne priľnúť. 

Naplnenie a dokončenie: Naplň formu sivým mydlom a opäť použi alkoholový sprej na odstránenie prípadných vzduchových bublín. Pred odformovaním nechaj úplne zaschnúť.

Balenie

Balenie: Po odformovaní vlož každé slonie mydlo do priehľadného celofánového vrecka. 

Ozdoba: Vrecko uzavri elegantnou mašľou, ktorá je súčasťou súpravy. 

Poznámka! Táto súprava umožňuje vytvoriť až 18 mydiel v tvare slona. Experimentuj s farbami, aby sme zmenili dizajn a pridali vlastný osobný nádych. Flexibilita pri vytváraní rôznych kombinácií zaručuje, že každé mydlo bude jedinečné a výnimočné - uži si zábavu pri vytváraní a darovaní mydiel so slonmi! 

Kde kúpiť súpravu krstných detailov?

Na www.granvelada.sk si môžeš kúpiť súpravu na výrobu darčekov na krstiny. Použitie je veľmi jednoduché, a to aj bez predchádzajúcich skúseností! Široká škála súprav, ktoré máš k dispozícii. Objav ich!

UKÁŽEME TI AKO NA TO