Špachtle na nanášanie pleťových masiek

Špachtle na masky predaj

V Gran Velada si môžeš kúpiť špachtle na pleťové masky. Predávajú sa v baleniach po 3 kusoch a každá z nich má inú silikónovú hlavicu, ktorá sa prispôsobí tvarom tvojej tváre. Sú užitočné a veľmi praktické pri výrobe a nanášaní pleťových masiek.

Špachtle na pleťové masky, ktoré si môžeš kúpiť v našom internetovom obchode, sú pevné, kvalitné a ľahko sa používajú. Rukoväť je vyrobená z tvrdého, čierneho plastu, zatiaľ čo hlavica je z pružného, hygienického silikónu, čo je nevyhnutný nástroj, ktorý ti bude veľkým pomocníkom! Silikónová hlavica je šetrná k pokožke a zabraňuje jej podráždeniu. Zanecháva jemný pocit, ale je dostatočne pevná na to, aby dobre rozotrela masky.

Špachtľa na nanášanie masiek

Špachtľa na nanášanie masky sa veľmi ľahko používa, zaisťuje rovnomerné pokrytie a maximálne využitie produktu. Pomocou nej môžeš rýchlo a jednoducho nanášať masky rovnomerne a presne. Zároveň poskytuje mimoriadne jemný pocit na tvári a vďaka 3 rôznym hlaviciam môžeš masku rozotrieť do všetkých častí tváre.

Špachtľa na masky má ešte jednu výhodu: tým, že sa výrobkov nedotýkaš rukou, zabraňuješ ich znečisteniu, čím predlžuješ ich životnosť. To isté platí aj pre tvár, pretože nedotýkaním sa rukami tváre sa znižuje riziko kontaminácie baktériami alebo vírusmi, a preto sú špachtle na masky také hygienické.

Silikónové špachtle na masky

Silikónová špachtľa sa ľahko vyčistí s trochou vody, čo je vlastne jedna z veľkých výhod používania silikónových špachtlí: veľmi ľahko a rýchlo sa čistia a výrobok sa na ne nelepí. Pred každým použitím a po ňom sa odporúča vyčistiť silikónovú hlavicu trochou vody a mydla, dôkladne ich vysušiť a skladovať na mieste bez vlhkosti, bez priameho svetla a tam, kde sa na ne príliš nelepí prach.

Ako používať špachtle na masky?

1. Zmiešaj výrobky, ktoré sa chystáš použiť na výrobu masky, a premiešaj ich špachtľou.

2. Ponor špachtľu do masky a rovnomerne ju rozotri po celej tvári, aby si vytvoril tenkú vrstvu.

3. Masku nechaj pôsobiť a medzitým si vyčisti silikónové špachtle na masky, aby boli udržiavané v dobrom stave.

Kde kúpiť špachtle na masky?

V internetovom obchode Gran Velada si môžeš kúpiť špachtle na masky, ako aj mnoho ďalších pomôcok, ktoré ti budú veľmi nápomocné. Nájdeš tu aj širokú škálu ingrediencií na tvoje ručne vyrobené produkty na rozmaznávanie a starostlivosť o tvoju pleť. Rôzne spôsoby platby. Rýchle dodanie.

UKÁŽEME TI AKO NA TO