Testovacie papieriky na parfémy

Kúp si testovacie papieriky na parfumy

V Gran Velade si môžeš kúpiť testovacie papieriky na parfémy, známe aj ako mouillette. Sú to biele a neutrálne testovacie papieriky bez akéhokoľvek loga alebo nápisu, takže ich môžeš bez problémov používať vo svojom podnikaní.

Testovacie prúžky na parfémy si môžeš kúpiť v našom internetovom obchode. Vyznačujú sa vysokou absorpčnou schopnosťou. Okrem toho nemajú zápach, čo umožňuje dokonalé otestovanie vône. Sú najlepšou voľbou na testovanie parfumov!

Testovací papierik na parfémy

Testovací papierik na parfémy je veľmi užitočný a praktický pri testovaní parfumov. Okrem toho je aj skvelým pomocníkom pri domácom testovaní. Získaš tak predstavu o tom, aký bude konečný výsledok. Upozorňujeme však, že vôňa parfumu na pokožke sa môže mierne líšiť.

Testovací papierik na parfumy  je pre tvoje podnikanie nevyhnutnosťou, preto si ho zaobstaraj v našom internetovom obchode. Stačí si vybrať požadované množstvo a rýchlo a pohodlne si ho objednať.

Testovacie papieriky 

Pri používaní testovacích papierikov, ktoré si môžete zakúpiť v predajni Gran Velada, odporúčame nastriekať parfum na prúžok z určitej vzdialenosti, aby sa zabránilo väčšej koncentrácii vône, než by mala byť. Niekoľkokrát ním potras, aby sa vysušil, a podrž si ho pri nose a ovoňaj parfém.

Papieriky na testovanie vône sa veľmi ľahko používajú a pomáhajú zabrániť plytvaniu parfémov. Na otestovanie vône stačí jeden nástrek. Je dôležité mať na pamäti, že tieto papieriky sú určené len na jedno použitie, čím sa vyhneš miešaniu vôní rôznych parfumov.

Kde kúpiť testovacie papieriky na parfémy?

V internetovom obchode Gran Velada si môžeš zakúpiť testovacie papieriky na parfémy. Predávajú sa v rôznych baleniach. Ponúkame veľkoobchodný a maloobchodný predaj testovacích papierikov. Rýchle dodanie.

Te mostramos cómo