Mini špachtľa na krém na tvár

Špachtľa na krém na tvár

Špachtľa na krém na tvár je jedným z nástrojov, ktoré by nemali chýbať pri nanášaní krémov. Pomáha zabrániť kontaktu rúk s krémom, čím sa minimalizuje riziko kontaminácie.

Tento typ špachtlí na krémy je v skutočnosti veľmi rozšírený v kozmetických salónoch a kozmetických centrách. Teraz môžeš výhody špachtle na krém na tvár využívať aj ty vďaka tomuto výrobku od Gran Velada.

Špachtla na krém

Naše špachtle na krém sú pevné a odolné a sú vyrobené z vysokokvalitného plastu. V hornej časti majú malý zárez na jednoduché nanášanie krému.

Jej veľkosť je ideálna, preto je jej používanie také praktické a pohodlné. Predávajú sa v baleniach po 5 kusov, takže môžeš mať špachtľu na každý typ krému, ktorý nanášaš.

Špachtle na nanášanie krémov

Pozri sa, aké jednoduché je používať špachtle na nanášanie krémov:

  1.  Otvor nádobku, vlož špachtľu na krém na tvár a naber kúsok krému.
  2.  Nanes krém na tvár a rozotri ho čistými rukami.

Týmito dvoma jednoduchými krokmi sa vyhneme znečisteniu krému v nádobke. Po skončení používania špachtľu na krém na tvár opláchni vodou a osuš ju kúskom papiera namočeným v niekoľkých kvapkách 96º alkoholu. Takto bude zbavená baktérií a plesní. Rovnaký krok je vhodné zaviesť do praxe aj pred použitím špachtlí na krém.

Kde kúpiť špachtľu na krém na tvár?

Navštív internetový obchod Gran Velada a zistí, kde kúpiť špachtľu na pleťový krém. Stačí urobiť online objednávku a dostaneš ich na uvedenú adresu. Veľkoobchod a maloobchod. Rýchle dodanie.

Te mostramos cómo