Mini kozmetické špachtle

Plastové špachtle na kozmetiku

Plastové špachtle na kozmetiku Gran Velada budú veľmi užitočné pri výrobe domácich prípravkov. Sú ideálne na miešanie rôznych ingrediencií, ktoré tvoria receptúry krémov, masiek, peelingov...

Tieto plastové špachtle na kozmetiku vynikajú svojou kvalitou, funkčnosťou a všestrannosťou. Jednou z ich veľkých výhod je, že sa ľahko čistia, takže ich môžete udržiavať v perfektnom stave a používať ich toľkokrát, koľkokrát ich budeš potrebovať.

Špachtle na domácu kozmetiku

Tento typ špachtlí na domácu kozmetiku je pri príprave tvojich prípravkov nevyhnutný. Nezabúdaj, že je nevyhnutné pracovať s kvalitným náčiním, ktoré používame len na výrobu kozmetiky. Dôvod? Aby sme sa vyhli tomu, že krémy môžu byť kontaminované plesňami alebo baktériami. Preto je veľmi dôležité používať takýto typ materiálu.

Okrem toho sú tieto špachtle na domácu kozmetiku veľmi výhodnou investíciou vzhľadom na ich pomer kvality a ceny. Predávajú sa v baleniach po 5 kusov, takže ti vydržia naozaj dlho.

Špachtle na výrobu kozmetiky

Ako používať tieto špachtle na výrobu kozmetiky? Keď máte všetky prísady v jednej nádobe, stačí ich premiešať jednou z týchto špachtlí na kozmetiku.

Po skončení ich používania ich stačí dobre umyť vodou a osušiť handričkou namočenou v 96º alkohole. Tým zabezpečíš ich sterilizáciu. Skladujte ich na suchom mieste bez vlhkosti a sú kedykoľvek pripravené na použitie!

Kde kúpiť špachtle na kozmetiku?

Na stránke www.granvelada.sk nájdeš informácie o tom, kde kúpiť špachtle na kozmetiku. K dispozícii sú v rôznych formátoch. Pozri si ich a zaobstaraj si svoju obľúbenú. Rýchle dodanie.

Te mostramos cómo