Mini plastový lievik

Malý plastový lievik

S malým plastovým lievikom Gran Velada, ktorý balí, vaše domáce parfumy a iné malé tekutiny už nebudú problémom. Malý plastový lievik je priehľadný, pevný a ľahko sa čistí. Sotva zaberá miesto a bude najužitočnejšie na prenos akéhokoľvek typu kvapaliny alebo polokvapaliny: esencie, oleje, hydroláty, parfumy ... Prácou s mini lievikom zabránime možnému rozliatiu a postriekaniu, bez plytvania zdrojmi, ako aj úspory času. Ak ju chcete získať, stačí si vybrať sumu a spracovať objednávku online.


Mini lievik

Dali sme vám k dispozícii model mini plastového lievika , ktorý je ideálny na balenie všetkých druhov tekutín do malých nádob. A práve mini lievik je jedným z tých základných potrieb, ktoré nikdy nemôžu chýbať pri výrobe domácej kozmetiky, parfumov alebo osviežovačov vzduchu. S ním môžeme bezpečne preniesť všetky druhy kvapalín z jednej nádoby do druhej alebo ich naplniť po dokončení nášho spracovania. A bez toho, aby sa to prelialo z nás. Aj v našom internetovom obchode nájdete ďalšie náčinie na doplnenie sady materiálov na výrobu kozmetiky a remesiel: odmerné lyžice, teplomery, váhy, špachtle ...


Plastový lievik na parfumy

Niekedy je veľmi ťažké naplniť vzorkovnice kolónií alebo veľmi malých nádob. Ale s plastovým lievikom pre parfumy môžete túto úlohu vykonať bez toho, aby ste riskovali. A je to tak, že s plastovým lievikom pre parfumy budete môcť naplniť aj tie najmenšie fľaše. Stonka lievika má priemer 6 mm, takže sa zachytí prakticky v každej mini nádobe. Je ideálny na balenie napríklad do mimi fliaš na parfumy s objemom 5 alebo 10 ml.


Kde kúpiť malý plastový lievik?

V Gran Velade nájdete, kde kúpiť malý plastový lievik pre vaše kozmetické spracovanie. Zadajte objednávku ešte dnes a za pár dní ju dostanete u vás doma. Rýchle dodávky do Španielska a EÚ. Veľkoobchod a maloobchod.

Te mostramos cómo