Rastlinný glycerín

Kúpiť rastlinný glycerín

Keď si kúpiš rastlinný glycerín v Gran Velada, získaš veľmi všestranný produkt na výrobu domácej kozmetiky. Tekutý rastlinný glycerín sa bežne používa pre svoje hydratačné vlastnosti, proti krepateniu vlasov a pre zlepšenie stavu suchej a citlivej pokožky. Musí sa riediť alebo redukovať, nikdy ho neaplikuj priamo na pokožku.

Vďaka týmto výhodám je rastlinný glycerín častou zložkou mnohých kozmetických prípravkov. Teraz ho môžeš pridať aj do svojich domácich prípravkov. Stačí si kúpiť rastlinný glycerín v našom internetovom obchode, a začať si užívať jeho mnohé vlastnosti.

Glycerín, ktorý si môžeš kúpiť v našom internetovom obchode, je rastlinného pôvodu a získava sa z palmového oleja. Proces extrakcie začína predbežnou úpravou, potom sa odparí a destiluje. Následne sa podrobí procesu bielenia a nakoniec sa balí do bubna.

Vlastnosti rastlinného glycerínu

Medzi mnohými vlastnosťami rastlinného glycerínu vyniká jeho hydratačná sila. Preto sa používa v hydratačných krémoch. Rastlinný glycerín vytvára na pokožke tenkú vrstvu, ktorá ju chráni a bráni tak strate vody.

Tekutý glycerín je ideálny pre suchú pokožku, a je šetrný aj k najcitlivejším typom pleti. Pomáha udržiavať hydratáciu bez toho, aby spôsoboval nadmernú suchosť a bez pridania mastnoty. . Z jej výhod tak môžu ťažiť aj tí, ktorí trpia kožnými problémami, ako sú ekzémy, psoriáza alebo akné.

Vlastnosti rastlinného glycerínu tu nekončia. Má tiež viacero výhod pri starostlivosti o vlasy. Je ideálny pre proti krepovateniu vlasov a preto sa často používa vo vlasových produktoch.  Pomáha tiež upokojiť podráždenú pokožku hlavy a dodať vlasom jemnosť. Preto sa tekutý rastlinný glycerín často nachádza v zložení vlasových masiek, kondicionérov a šampónov.

Použitie tekutého glycerínu

Ako môžeme vidieť, , použitie tekutého glycerínu je veľmi rozmanité a výhodné. Je skvelým pomocníkom pre každodennú starostlivosť o pleť a vlasy. Existuje mnoho produktov, ktoré môžeš s ním vyrobiť. Tu sú niektoré z nich:

     Šampóny

     Masky na vlasy

     Kondicionéry na vlasy

     Krémy na tvár pre citlivú, suchú pokožku

     Čistiace prostriedky na tvár

     Samoopaľovacie prípravky

     Tvárové masky

     Rastlinné extrakty

     Telové peelingy

     Hydratačné krémy

     Produkty pre ľudí alergických na alkohol

     Sprchové gély

     Prípravky proti krepovateniu vlasov

     Mydlá

Kde kúpiť rastlinný glycerín?

Ak sa pýtaš, kde kúpiť tekutý rastlinný glycerín, v našom internetovom obchode ho nájdeš za neodolateľnú cenu. Dáme ti k dispozícii tie najlepšie materiály na výrobu domácej kozmetiky. Rýchle dodanie. Predávame jednotlivcom aj firmám. Ak chceš nakúpiť ešte výhodnejšie, môžeš využiť 25-kilový úsporný balíček.

 

Technické vlastnosti tekutého glycerínu

     Zloženie: Glycerín

     Popis: číra a viskózna kvapalina, ktorá za studena nadobúda želatínový vzhľad.

     Glycerol: 99,5%

     Rozpustnosť:

     Rozpustný vo vode 

     Rozpustný v alkoholoch

     Nerozpustný v olejoch alebo tukoch

     Odporúčania: používať ako kozmetickú prísadu. Gran Velada nezodpovedá za použitie alebo spôsob aplikácie tohto produktu.

Stiahnite si dokumentáciu tu

List Stiahnuť (504.6k)

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (148.33k)

Osvedčenie o pôvode Stiahnuť (235.55k)

Certifikáty Stiahnuť (1.11M)

Te mostramos cómo