Prírodná farba tekutá paprika

Prírodné paprikové farbivo

Prírodné paprikové farbivo, ktoré si môžete kúpiť v Gran Velada, má farbu medzi oranžovou a hnedou a je ideálne na farbenie vašich domácich prác! Kvapalina sa predáva a s niekoľkými kvapkami budete môcť svojim výtvorom dodať nádych farby. V tomto prípade ide o extrakt z karotenoidov a xantofylov papriky zriedenej v slnečnicovom a sójovom oleji. Tí, ktorí sú zodpovední za poskytnutie farby, sú kapsantín a kapsorubín.

V závislosti od množstva, ktoré použijete, získate rôzne odtiene. Okrem toho sa farba môže líšiť aj v závislosti od produktu, v ktorom ho používate. Napríklad, ak ho pridáte do krému, získate iný tón, ako keby ste ho zahrnuli do mydiel. Samozrejme, s malou dávkou stačí priniesť farbu do vašich spracovaní.

Technické informácie:

  • Vzhľad: Viskózna hnedooranžová kvapalina.
  • Rozpustnosť: Rozpustný v oleji, nerozpustný vo vode.
  • Koncentrácia: 40 000 ± 2000 UK
  • Zvyškové rozpúšťadlo: 25 ppm. ..max. ( Hexán / Hexán)
  • Kapsaicín: max. 250 ppm
  • Skladovanie: uchovávajte pri teplote do 20ºC, chráňte pred svetlom a tesne uzatvorte.

Ako používať tekuté prírodné farbivá?

Použitie prírodných tekutých farbív je veľmi jednoduché! Vďaka ich formátu je veľmi jednoduché, pohodlné a rýchle začlenenie do vašich prác. Stačí pridať niekoľko kvapiek a premiešať, aby ste zistili, ako je to intenzívne. Týmto spôsobom ste vždy včas pridať ďalšie, ak chcete, aby bola farba intenzívnejšia.

Ako prírodné farbivá majú obmedzenú odolnosť voči svetlu, teplu a kyslosti, takže farba sa môže časom mierne líšiť. Je tiež dôležité poznamenať, že by sa mali pridávať do studených emulzií, keď klesli na teplotu.

Prírodné farby

Toto farbivo je súčasťou kompletného katalógu prírodných farbív , ktoré si môžete kúpiť v našom internetovom obchode. Pozrite sa na všetko, čo máme a poznáte ich vlastnosti!

Všetky sú vhodné pre prírodnú kozmetiku. Môžu byť použité pri výrobe krémov, masiek, gélov, šampónov, mydiel ... Akékoľvek spracovanie, ktoré urobíte doma, bude mať peknú farbu s týmito prírodnými farbivami Veľkého večera.

Kde kúpiť prírodné paprikové tekuté farbivo?

V www.granvelada.com si môžete kúpiť prírodné tekuté paprikové farbivo. Tiež tu nájdete širokú škálu farbív pre vaše domáce spracovanie. Musíte si len vybrať farbu, ktorá sa vám najviac páči, požadované množstvo a spracovať objednávku. V prípade akýchkoľvek otázok sa môžete obrátiť na náš zákaznícky servis. Rôzne spôsoby platby. Rýchla preprava.

Stiahnite si dokumentáciu tu

List Stiahnuť (464.95k)

Te mostramos cómo