Prírodné repné farbivo

Kúpiť prírodné repné farbivo

Prírodné repné farbivo , ktoré si môžete kúpiť v Gran Velada, je 100% prírodný pigment rastlinného pôvodu. Ideálne je vyfarbiť svoje domáce vypracovania! Predáva sa v prášku a s malým množstvom môžete svojim mydlám, krémom, maskám, šampónom, gélom dodať zábavný nádych farby ... Je to atomizovaný repný prášok, ktorý sa získava po vyčírení a odparení repnej šťavy. Šťava, ktorá sa zase extrahuje z koreňa červenej repy.

V závislosti od množstva použitého prírodného sfarbenia repy získate rôzne odtiene. Okrem toho sa farba môže líšiť aj v závislosti od produktu, v ktorom ho používate. Napríklad, ak ho pridáte do krému, dostanete červenkastý tón, zatiaľ čo ak ho zahrniete do mydiel, poskytne vám béžové tóny. Samozrejme, s malou dávkou stačí pridať farbu do vašej prírodnej kozmetiky. Odporúčaná dávka sa pohybuje od 0,1 do 2% na 100 g produktu.

Ako používať prírodné repné farbivo?

Použitie prírodného sfarbenia repy je veľmi jednoduché a stačí postupovať podľa nižšie uvedených tipov. Je rozpustný vo vode, to znamená, že sa ľahko rozpúšťa vo vode. Ak ho chcete použiť, jednoducho zrieďte štipku prášku vo veľmi malom množstve vody. Odporúča sa, aby ste to urobili v malte, keramike alebo skle, aby ste rozbili farebné častice a dosiahli lepšie výsledky.

Keď máte homogénnu zmes bez hrudiek, pridajte ju do zvyšku formulácie. S týmto tipom sa vyhnete tomu, aby škvrny farby zostali nerozptýlené alebo aby farbivo dekantovalo. Ako prírodné farbivo má obmedzenú odolnosť voči svetlu, teplu a kyslosti, takže farba sa môže časom mierne líšiť.

Prírodné farby

Toto repné farbivo je súčasťou kompletného katalógu prírodných farbív , ktoré si môžete kúpiť v našom internetovom obchode. Pozrite sa na všetko, čo máme a poznáte ich vlastnosti!

Všetky z nich vám umožnia farbiť kozmetiku a domáce mydlá úplne prirodzeným spôsobom. Krémy, masky, gély, šampóny, mydlá, masážne sviečky... akékoľvek spracovanie, ktoré urobíte doma, bude mať peknú farbu s týmito prírodnými farbivami Gran Velada.

Kde kúpiť prírodné repné farbivo?

V www.granvelada.com si môžete kúpiť prírodné repné farbivo. Nájdete tu tiež širokú škálu farbív pre vaše domáce prípravky. Musíte si len vybrať farbu, ktorá sa vám najviac páči, požadované množstvo a spracovať objednávku. V prípade akýchkoľvek otázok sa môžete obrátiť na náš zákaznícky servis. Rôzne spôsoby platby. Rýchla preprava.

Technické informácie:

  • Opis: atomizovaný repný prášok, z čírenia, odparovania a atomizácie repnej šťavy.
    Vzhľad: červená, tekutá, trochu hygroskopický prášok.
    Granulometria: preosiata na 1 mm.
    Vlhkosť: max. 5%
    pH: 4,5±0,5
    Intenzita farieb: DO1% (535nm)= 4.0±0.2
    Rozpustnosť: Rozpustný vo vode.
    Skladovanie: Chráňte pred teplom a svetlom. Skladujte v tesne uzavretej nádobe pri teplote nižšej ako 20 °C.
    Viac informácií nájdete v priložených technických informáciách.

Stiahnite si dokumentáciu tu

List Stiahnuť (0)

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (0)

Te mostramos cómo