Prírodné chlorofylové farbivo

Chlorofylové farbivo

Chlorofylové farbivo je práškové farbivo 100% prírodného pôvodu, ktoré sa môže riediť vodou. Je ideálne dať originálny a zábavný nádych vašim krémom, emulziám, gélom, šampónom, mydlám alebo parfumom a získať rôzne odtiene zelenej. V Gran Velade si môžete kúpiť prírodné farbivá rôznych farieb na farbenie vašej kozmetiky pre domácich majstrov.

Pri ich používaní musíte vziať do úvahy farbu, ktorú chcete dosiahnuť, aby ste použili viac či menej farbiva a produkt, ktorý sa bude farbiť, pretože vo všeobecnosti nedáva rovnaký výsledok.

Môžete si napríklad vyrobiť svoj vlastný domáci krém v zelenom tóne s použitím 1% prírodného prášku chlorofylového farbiva, predtým zriedeného v malom množstve vody. Indikatívna dávka použitia je približne medzi 0,1 % až 2 %. V géloch, šampónoch, parfumoch alebo krémoch s 3 alebo 4 kvapkami chlorofylového farbiva rozpusteného vo vode stačí na zafarbenie 100 gramov produktu. To bude vždy závisieť od toho, či tón, ktorý chcete dosiahnuť, je viac alebo menej temný. Preto vám z Gran Velady odporúčame vyskúšať.

Kúpiť prírodné farby

Chlorofyl je pigment zodpovedný za zelenú farbu rastlinných listov. Okrem iných rastlín sa toto farbivo získava zo žihľavy, trávy, lucerny a rias.

V našom internetovom obchode si môžete kúpiť prírodné farbivá, ktoré sú súčasťou nášho rozsiahleho katalógu pigmentov. Tieto farbivá sa predávajú v práškovej forme. S nimi môžete naplniť svoje domáce kozmetické výrobky farbou úplne udržateľným spôsobom, pretože tieto farbivá sú 100% prírodné. Okrem toho väčšina z nich má rastlinný pôvod, to znamená, že pochádzajú z rastlín, ako v tomto prípade.

List:

Názov: Prírodné farbivo Chlorofylin Cuprosodic 10%.

C.I. č.: 75815

Opis: Prírodné chlorofylové farbivo je zelené rozpustné farbivo, ktoré bolo pripravené zo štandardizovaného extraktu (obsahujúceho chlorofyl), po ktorom nasleduje nahradenie horčíka meďou a následné sušenie.
Zloženie: Chlorofylín medi a maltodextrín.

Vzhľad: prášok

Farba: Zelená

Rozpustnosť: rozpustný vo vode

Koncentrácia: 10%

skladovanie: Musí sa uchovávať v tesne uzavretých nádobách, ktoré neumožňujú priechod svetla. Skladujte na chladnom mieste pri teplote do 25 °C.

Čas použiteľnosti: Dva roky pri správnych skladovacích podmienkach. Skontrolujte expiráciu na štítku produktu.

Ako používať: Prírodné farbivo chlorofyl 10% je vo vode rozpustný (vo vode rozpustný) prášok. Odporúčame, aby bol vopred rozpustený v demineralizovanej vode pred pridaním do malého množstva krému, gélu alebo základného mydla. Vyhneme sa tak vzniku škvŕn v dôsledku zlej disperzie farbiva a optimalizácie produktu. Zapracujte na konci spracovania.

Stiahnite si dokumentáciu tu

List Stiahnuť (381.81k)

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (693.54k)

Te mostramos cómo