Fľaša 5 ml priehľadná

Dóza 5 ml

Dóza 5 ml priehľadný plast, nádoba viac ako dokonalá na uloženie domácich balzamov na pery alebo kozmetických vzoriek. Najlepšie zo všetkého je, že ho môžete nosiť vždy so sebou. Tieto nádoby je možné opätovne použiť a recyklovať.

Táto malá fľaštička s objemom 5 ml je vyrobená z polypropylénu, veľmi odolného plastového materiálu, a skladá sa z dvoch častí: priehľadnej nádoby a priesvitného skrutkovacieho uzáveru na hermetické uzavretie. Môžete si kúpiť 5 ml nádobu vo voľných jednotkách alebo v baleniach, kde je jednotková cena lacnejšia.


Člny na plte na pery

Potrebujete lode na domáce balzamy na pery ? Tieto koketné priehľadné poháre sú ideálne. Majú elegantný povrch a na ich naplnenie budete potrebovať veľmi malé množstvo, iba 5 ml. Preto budú najekonomickejšie.

Tieto rúžové lode nám dávajú možnosť vytvoriť si sami originálne údaje o hosťoch alebo ich dať zákazníkom, priateľom a rodine. Môžete si ich prispôsobiť rôznymi špeciálnymi nálepkami pre túto veľkosť, ktoré sú k dispozícii aj v našom internetovom obchode. Pozrite sa na náš blog rôzne recepty na výrobu domácich rúžov. Uvidíte, aké jednoduché sú na výrobu.


Kozmetické nádoby na vzorky

S nádobami na kozmetické vzorky môžete vždy nosiť svoje obľúbené výrobky so sebou a veľmi dobrá voľba pre cestovnú tašku, pretože neprekračujú maximálne povolené množstvo. Sú však aj perfektnou podporou pri predstavovaní niektorých našich kozmetických výtvorov zákazníkom a známym.

Obaly na vzorky kozmetiky môžete získať v internetovom obchode Gran Velada. Máme širokú škálu plastových pohárov a pohárov na skladovanie malých vzoriek kozmetiky. Pozrite sa!.


Kde kúpiť 5 ml priehľadnú nádobu?

Kde kúpiť 5 ml priehľadnú nádobu nájdete v internetovom obchode Gran Velada. Spracujte svoj nákup prostredníctvom webu, predchádzajúcu registráciu a v priebehu niekoľkých dní dostanete objednávku. Máme rýchle dodávky do Španielska a EÚ. Veľkoobchod a maloobchod.

Te mostramos cómo