Hliníková plechovka 30 ml

Hliníkové plechovky 30 ml

Prázdne hliníkové plechovky so skrutkovacím uzáverom z rovnakého materiálu, ideálne na balenie domácich kozmetických výrobkov. Má okrúhly tvar, kapacitu na skladovanie 30 ml a je vyrobený z hliníka. Hliník je trvalo udržateľný materiál, pretože je netoxický, dá sa tiež 100% recyklovať a jeho životný cyklus je prakticky nekonečný.

Tento model plechovky je ideálny na skladovanie:

  • Balzamy na pery
    Očné kontúry
    Hydratačné
    Masti a masti
    Tuhý parfum
    Vosk na fúzy
    Tuhý šampón
    Tyčinky mydla
    Masážne sviečky
    Vonné sviečky

Balenie na kozmetiku

Balenie je základným prvkom v domácom spracovaní kozmetiky a hygienických výrobkov. Umožňujú zachovať výrobky, uľahčujú pohodlnú aplikáciu a dodávajú jej nádych osobného štýlu. Môžete ich použiť ako na skladovanie, tak aj na získanie originálneho a kreatívneho balenia.

Všetky kontajnery a kontajnery sa vyznačujú odolnosťou, praktickosťou a hospodárnosťou. Jednou z veľkých výhod, ktoré majú, je, že okrem ukladania a uchovávania produktov ich môžete prispôsobiť špecifickými štítkami pre každý z nich. Zvyčajne majú hladký povrch, takže nálepky ľahko priľnú a prispôsobia sa každej nádobe. Pozrite sa na sekciu exkluzívnych nálepiek v našom internetovom obchode a nájdite tú, ktorá najlepšie vyhovuje vášmu obalu!


Balenie Gran Velada

V Gran Velada vám dávame k dispozícii široký a pestrý sortiment kontajnerov na uskladnenie krémov, gélov, parfumov, make-upu a iných domácich výtvorov. Jedná sa o kvalitné nádoby, dostupné v rôznych materiáloch, v ktorých môžete uchovávať ktorýkoľvek z vašich kozmetických výrobkov a iných spracovaní v perfektnom stave. Nekonečné modely, aby ste našli ten, ktorý najlepšie vyhovuje vašim potrebám.

Máme všetky druhy prázdnych kontajnerov, plastových aj sklenených alebo hliníkových. Sklo fraskuje pre mikádos; plastové plechovky a poháre na krémy; malé balenia vzoriek; plechovky na výrobu sviečok, pevných parfumov alebo balzamov na pery; plastové a PET fľaše s rôznymi typmi uzáverov a dávkovača...

Okrem toho sú mnohé z nich k dispozícii v rôznych veľkostiach a kapacitách. Máme kontajnery na skladovanie od najmenších množstiev až po väčšie objemy. Perfektné balenie pre každý typ produktu!


Kde kúpiť obaly na kozmetiku?

Vstúpte do www.granvelada.com a môžete si kúpiť obaly na kozmetiku, hygienické a kozmetické výrobky... Máme veľkoobchodné a maloobchodné obaly s množstevnými zľavami. Ak chcete uskutočniť nákup, stačí pristupovať k požadovanému produktu, uviesť sumu, ktorú potrebujete, a spracovať objednávku. Rýchla preprava.

Stiahnite si dokumentáciu tu

List Stiahnuť (0)

Te mostramos cómo