Forma 2 zaoblené ruže

Forma malých ruží

Malá forma na výrobu malých ruží. Má dve dutiny, takže môžeš vyrobiť dve figúrky naraz. Predstavuje polootvorené ruže, na ktorých môžeš detailne vidieť, ako sa otvárajú okvetné lístky. Môžeš s ňou vyrábať mydlá, sviečky, sadrové dekorácie, živicu na vodnej báze... Sú veľmi všestranné!

Táto forma je nepriľnavá a pružná, vďaka čomu sa veľmi ľahko vyberá z formy. Aby dlho vydržali, treba ich po každom použití dobre vyčistiť a vysušiť, bez ohľadu na materiál, s ktorým boli použité.

Forma na výrobu remesiel

S touto remeselníckou formou budete môcť vytvárať nekonečné množstvo vlastnoručných výtvorov. Je to skvelá voľba na výrobu mydiel, sviečok a dekoratívnych figúrok zo živice na vodnej báze, sadry alebo cementu.

Na výrobu mydla:

Čo potrebujete: glycerínový mydlový základ, aromatickú esenciu, tekuté farbivo, 96º alkohol a formu. Na zvýraznenie detailov formy môžeš použiť aj sľudu a perleť. Postup výroby mydla s touto formou je veľmi jednoduchý:

  • 1. Nakrájaj trochu glycerínového základu mydla na kocky a roztop ho pri nízkom výkone v mikrovlnnej rúre. Je dôležité, aby sa nevarilo.
  • 2. Pridaj niekoľko kvapiek aromatickej esencie a farbiva.
  • 3. Nalej zmes do formy a počkaj, kým zaschne, a až potom ju vyber z formy.
  • 4. Ozdob mydlovými farbami.

Na výrobu sviečok:

Toto sú ingrediencie, ktoré potrebuješ: vosk, aromatická esencia, farbivo, knôt a formu. Ako sa vyrábajú? Veľmi jednoducho:

  • Vosk roztop na panvici na miernom ohni. Keď zostanú malé kúsky ešte neroztavené, vypni oheň a nechaj zvyškové teplo dokončiť jeho roztavenie.
  • Medzitým do formy navleč knôt. Prestrč cez otvor v základni a upevni ho v hornej časti pomocou držiaka na knôt. Toto je najjednoduchší spôsob umiestnenia knôtu. Ak nemáš vo forme otvor, môžeš ho ľahko urobiť pomocou ostrého predmetu.
  • Do roztopeného vosku pridaj tekuté farbivo a niekoľko kvapiek vonnej esencie a dobre premiešaj, aby sa ingrediencie spojili. Je dôležité, aby sviečky neboli presýtené vôňou, ani farbou. Maj na pamäti, že ak ich pridáš príliš veľa, vosk ich nebude dobre absorbovať.
  • Naplňte formu a nechaj ju úplne vyschnúť. Je dôležité, aby v miestnosti nevznikal prievan ani náhle zmeny teploty, zabráni sa tak zmršteniu sviečky.
  • Sviečku vyber z formy, odrež prebytočný knôt a ozdob ju podľa svojich predstáv. Je pripravená na použitie!

Akonáhle budeš mať hotovú sviečku, môžeš ju ozdobiť trblietkami, farbami na sviečky ... Objav svoju najkreatívnejšiu stránku a získaj jedinečné vzory!

Ak chceš vytvoriť dekoratívne figúrky:

Ďalšou možnosťou je výroba dekoratívnych figúrok pomocou tejto formy. V tomto prípade sú potrebné tieto zložky: živica na vodnej báze, sadra alebo vodný cement a forma. Ak chceš, aby mali figúrky farebný nádych, môžeš použiť cementové pigmenty. Výrobný proces je tiež veľmi jednoduchý a rýchly.

  • 1. Z vybraného materiálu (sadry, živice alebo cementu) a vody vypracujte cesto bez hrudiek. Dodržiavaj pomery stanovené výrobcom.
  • 2. Nalej do formy a po úplnom zaschnutí vyber z formy.

Konečný výsledok môže byť ozdobený sľudou a lakom a bude vyzerať veľkolepo.

S ktoroukoľvek z týchto možností dosiahneš originálne výrobky. Všetky potrebné materiály nájdeš v internetovom obchode Gran Velada.

Kde kúpiť formy na výrobu remesiel?

Zadaj www.granvelada.com a môžeš si kúpiť formy na výrobu remesiel a nekonečné DIY spracovania. Široký katalóg foriem na výrobu mydiel, sviečok, sadry, keramiky s exkluzívnym dizajnom, ktoré nájdeš iba tu ... Kvalita a dobrá cena! Rýchla doprava a rôzne spôsoby platby.

UKÁŽEME TI AKO NA TO