Forma na sviečky 4 orientálne maky

SILIKÓNOVÉ FORMY NA VÝROBU SVIEČOK

Hľadáš formy na výrobu originálnych a dekoratívnych sviečok? V Gran Velada nájdeš rozsiahly katalóg so stovkami rôznych modelov silikónových foriem na sviečky, so širokou škálou tvarov a vo všetkých druhoch veľkostí. 

So silikónovými formami je proces výroby sviečok oveľa jednoduchší a rýchlejší. Je to najmä vďaka tomu, že tieto formy sa veľmi ľahko uvoľňujú, nevyžadujú si veľké úsilie ani použitie uvoľňovacích prostriedkov, ako je to v prípade plastových alebo kovových foriem. Vosk jednoducho naleješ na formu, počkáš, kým vychladne, a sviečku vyberieš ľahkým tlakom. Je to veľmi jednoduché.

Okrem toho nám silikónové formy ponúkajú možnosť vyrábať veľmi detailné dekoratívne sviečky s naozaj neuveriteľnými tvarmi, čo by s inými typmi foriem nebolo možné.

Silikónové formy na sviečky vynikajú v zásade štyrmi vlastnosťami:

  • Pružnosť a flexibilita vďaka silikónu. To znamená, že sviečky sa dajú veľmi ľahko vybrať z formy bez veľkej námahy, čím sa zabráni strate malých detailov postavy.
  • Nie je potrebné používať uvoľňovač.
  • Odolnosť, bez deformácie alebo poškodenia. Odolávajú vysokým teplotám vosku alebo parafínu počas výroby sviečok.
  • Budeš ich môcť používať dlhý čas, pokiaľ s nimi budeš zaobchádzať starostlivo.

Čo mám robiť, aby boli formy v perfektnom stave? Toto sú niektoré z odporúčaní, ktorými sa treba riadiť, ak chceme, aby naše silikónové formy boli stále rovnako dobré ako v prvý deň:

  • Po každom použití formu umi vodou a mäkkou špongiou. Môžeš použiť trochu mydla alebo saponátu.
  • Po umytí ju dobre vysuš.
  • Formy uchovávaj na tmavom mieste, mimo dosahu priameho slnečného svetla a bez vlhkosti.
  • Na odlievanie sviečok nepoužívaj ostré alebo rezné prvky, ktoré by mohli naše formy poškodiť.

V katalógu Gran Velada nájdeš stovky silikónových foriem na výrobu sviečok s veľmi rozmanitými a originálnymi tvarmi a motívmi. Od foriem na vianočné sviečky, na Halloween, na výrobu darčekov k svätému prijímaniu, na svadbu alebo krstiny, suvenírov pre firmy... V našom katalógu nájdeš všetko, čo si len dokážeš predstaviť.

Neváhaj si pozrieť všetky tieto silikónové formy a objav vzrušujúci svet ručne vyrábaných sviečok, veľmi zábavného koníčka, ktorý môžeš dokonca premeniť na malé podnikanie a privyrobiť si.

Te mostramos cómo