Forma na sviečku 6 rositas deluxe

Deluxe ružová silikónová forma

Silikónová forma 6 luxusných ruží, ideálna na výrobu dekoratívnych sviečok, plávajúcich sviečok,... Všetko, čo potrebuješ, nájdeš v našom online obchode. Okrem tohto modelu tu máte k dispozícii mnoho ďalších foriem na výrobu vlastných sviečok. Táto forma je vyrobená zo silikónu a vyznačuje sa tým, že je odolná, trvanlivá a pružná. Okrem toho je nepriľnavá, takže sa z formy výrobok ľahko vyberá bez potreby použitia akéhokoľvek uvoľňovacieho prostriedku.

Práca s ňou je veľmi pohodlná a jednoduchá! Po skončení používania ju stačí očistiť studenou vodou a dobre vysušiť, aby v nej nezostala žiadna vlhkosť. Skladuj ju na mieste, kde na ňu nedopadá priame svetlo, a udrží sa v dobrom stave. Aby sa uľahčilo odlievanie, forma má malé otvory, takže bude jednoduchšie figúrku vybrať. Aby sa zmes pri nevyliala, je dôležité ponechať aj gumičky, ktoré sú súčasťou formy. Odstráň ich, keď sa chystáš vybrať figúrku, vyčisti formu a vlož ich späť.

Forma na výrobu sviečok

Forma na výrobu sviečok je jedným z materiálov, ktoré nemôžu chýbať pri výrobe. Budeš tiež potrebovať:

  • Vosk GV-20
    Aromatická esencia
    Voskovaný knôt
    Tekuté farbivo na sviečky

Všetky materiály na výrobu sviečok nájdeš v internetovom obchode Gran Velada. Máme k dispozícii široký katalóg foriem, takže si môžeš vyrobiť nespočetné množstvo figúrok.

Ako vyrobiť sviečky s touto formou

Chceš vyrábať sviečky s touto formou? Postupuj krok za krokom:

  • Vosk roztop na panvici na miernom ohni. Keď zostanú malé kúsky ešte neroztavené, vypni oheň a nechaj zvyškové teplo dokončiť jeho roztavenie.
  • Medzitým do formy navleč knôt. Prestrč cez otvor v základni a upevni ho v hornej časti pomocou držiaka na knôt. Toto je najjednoduchší spôsob umiestnenia knôtu. Ak nemáš vo forme otvor, môžeš ho ľahko urobiť pomocou ostrého predmetu.
  • Do roztopeného vosku pridaj tekuté farbivo a niekoľko kvapiek vonnej esencie a dobre premiešaj, aby sa ingrediencie spojili. Je dôležité, aby sviečky neboli presýtené vôňou, ani farbou. Maj na pamäti, že ak ich pridáš príliš veľa, vosk ich nebude dobre absorbovať.
  • Naplňte formu a nechaj ju úplne vyschnúť. Je dôležité, aby v miestnosti nevznikal prievan ani náhle zmeny teploty, zabráni sa tak zmršteniu sviečky.
  • Sviečku vyber z formy, odrež prebytočný knôt a ozdob ju podľa svojich predstáv. Je pripravená na použitie!

Kde kúpiť formy na sviečky?

Zadaj www.granvelada.com a môžeš si kúpiť formy na sviečky a na ďalšie vlastnoručné spracovanie. Široký sortiment foriem na výrobu mydiel, sviečok, sadry, keramiky... Exkluzívny dizajn. Kvalita a dobrá cena! Rýchla doprava a rôzne spôsoby platby.

Te mostramos cómo