Ananásové nálepky

Ananásové etikety

V Gran Velade sme pre vás vytvorili tieto ananásové etikety. Jedná sa o exkluzívny dizajn nášho internetového obchodu, s ktorým môžete dať originálny nádych svojim darčekom, obalom ... Sú tiež ideálne ako nálepky na šrot.

Tieto ananásové štítky sú k dispozícii v štyroch modeloch s rôznymi odtieňmi a potlačami. Musíte si len vybrať ten, ktorý sa vám najviac páči, a spracovať objednávku online. V nich prevládajú veľmi letné farby: tyrkysová, vodná zelená, horčica, losos, ruže ...


Šrotové nálepky

Tieto nálepky sú ideálne pre vaše šrotové a remeselné projekty. Vďaka týmto ananásovým etiketám získate veľmi farebné a originálne vzory. Môžete ich umiestniť do fotoalbumov, programov, pozvánok na večierky...

Možnosti týchto nálepiek na šrot sú veľmi široké. Najlepšie zo všetkého je, že sú odolné voči vode, dokonale priľnú a sú vytlačené na plastovom papieri.


Nálepky na ozdobenie

Nielenže vám poslúžia na výrobu scrapbookingových projektov, ale sú tiež ideálne ako nálepky na ozdobenie kozmetických obalov . Napríklad budú dokonalým doplnkom vášho ananásového voňavého sprchového gélu alebo vonných sviečok.

S týmito nálepkami na ozdobenie môžete svojim darčekom dodať originálny nádych. Ak ich položíte na papierovú obálku Kraft alebo krabicu s ozdobnou stuhou, dostanete za darčeky dokončenie 10.


Kde kúpiť ananásové etikety?

Ak hľadáte, kde kúpiť ananásové etikety, v Gran Velada nájdete tento originálny dizajn. Predáva sa v blistri s 12 ananásmi. Pri nákupe 10 blistrov poskytujeme množstevné zľavy. Vyberte si svoj obľúbený model a zadajte objednávku! Pošleme vám ho domov, aby ste si mohli vyrobiť svoje remeslá.

Te mostramos cómo