Ručne vyrábané samolepky na zapínanie

Kúpte si ručne vyrábané nálepky

Na našej webovej stránke si môžete kúpiť ručne vyrábané nálepky , ktoré prispôsobia vaše výtvory a dajú im originálne a podrobné balenie. Jedná sa o obdĺžnikové nálepky zdobené topitami s kruhom v strede, ktorý znie "ručne vyrobený". Sú vyrobené z vodeodolného plastového papiera, takže ich môžete použiť v kozmetických obaloch, ako aj so sviečkami a mydlami.

Ak máte záujem o kúpu ručne vyrábaných nálepiek, budete sa musieť len rozhodnúť, ktorú farbu zo 4 dostupných si vyberiete, ako aj zvoliť počet jednotiek. Pre pohodlie sú k dispozícii v baleniach po 10 blistroch alebo v jednotlivých jednotkách. Každý blister obsahuje 5 nálepiek.


Nálepky pre remeslá

Nálepky pre remeslá, ktoré nájdete na našich webových stránkach, sú exkluzívne a sú špeciálne navrhnuté na použitie pri balení alebo dekorácii mydiel, sviečok, kozmetiky a iných domácich majstrov. Ide najmä o nálepky pre remeslá veľmi originálne a všestranné, pretože jediný text, ktorý sa v nich objavuje, je "ručne vyrobený", takže ich možno použiť v akomkoľvek domácom remesle.

Slúžia na zdôraznenie toho, že ide o ručne vyrábané výrobky, ale dodávajú im profesionálny a jemný vzhľad. Môžete si tiež vybrať zo 4 rôznych farebných kombinácií: fialová, lososová, ružová alebo vodozelená. Stačí si vybrať svoju obľúbenú farbu a zadať objednávku.


Ozdobte sulfátové boxy

Tieto samolepky sú ideálne na zdobenie sulfátových škatúľ a zdôrazňujú, že ich obsah je produkt, ktorý ste si vyrobili sami. Sú typu washi-tape a môžete ich umiestniť ako tesnenie, do rohu... Tento štýl sulfátových škatúľ, ktorý je k dispozícii aj v našom katalógu produktov, je ideálny na výrobu personalizovaných súprav a darčekov na balenie.

Ak chcete štýlovo ozdobiť sulfátové boxy, pozrite sa na všetky možnosti, ktoré vám v Gran Velade ponúkame, od samolepiek a štítkov až po rafiové stuhy, mašle a nekonečné dekoratívne prvky.


Kde kúpiť ručne vyrábané nálepky?

Na webovej stránke Gran Velada si môžete kúpiť ručne vyrábané nálepky. Nájdete ich v rôznych farbách a praktických baleniach. Zadajte objednávku online a dostanete ju u vás doma vo veľmi krátkom čase. Rýchla doprava do Španielska a EÚ. Veľkoobchod a maloobchod.

Te mostramos cómo