Jasne červené mydlové farbivo

Farbivá na glycerínové mydlo

Glycerínové mydlové práškové farbivá dostupné v Gran Velada sú kozmetické, vysoko kvalitné a s veľmi dobrými výsledkami. Toto sú jeho hlavné črty:

  • Stabilný voči svetlu a vysokým teplotám.
  • Vysoký stupeň tónovania: s veľmi malým množstvom získate intenzívne farby.
  • Časom degradujú menej.

Ako sa používajú práškové farbivá?

Práca s týmto typom farbív je jednoduchá a neznamená veľké ťažkosti. Na tento účel sa odporúča použiť keramickú alebo sklenenú maltu. Tu rozpustíme malú štipku farbiva v malom množstve tekutého glycerínu alebo v niekoľkých kvapkách 96 ° alkoholu. Je nevyhnutné ju dobre rozdrviť, aby sa častica rozbila a farba sa rozptýlila, čím sa dosiahne väčšia pigmentácia. Akonáhle sú integrované, alkohol a farbivo, úplne ho pridáme do roztavenej zmesi glycerínového mydla a miešame, kým farba nebude jednotná.

S práškovými farbivami ušetríte na farbení, budete môcť vyrobiť oveľa viac mydiel vďaka tomu, že množstvo farbiva potrebné na získanie dobrej farby je minimálne.

Neváhajte navštíviť náš blog a objavte rôzne návody, kde vysvetľujeme najoriginálnejšie techniky použitia týchto farbív, ako aj stovky nápadov, ktoré poslúžia ako inšpirácia pri tvorbe vašich výtvorov.

Kde kúpiť práškové farbivá na glycerniové mydlo?

V Gran Velada nájdete k dispozícii široký sortiment práškových farbív, kozmetickej triedy, pre glycerínové mydlo. Stačí si vybrať požadovanú farbu a množstvo a objednávku spracovať prostredníctvom nášho internetového obchodu. Vhodné len pre glycerínové mydlo.

UKÁŽEME TI AKO NA TO