Nádoba na čierny rúž

Prázdne rúže

Prázdne rúže, aby ste si mohli pohodlne zabaliť svoje domáce rúže alebo balzamy. Je to veľmi praktický a funkčný kontajner s rúrkovým tvarom a tlakovým uzáverom. Môžu byť opätovne použité a recyklované.

Tieto prázdne rúže sú čierne, úplne nepriehľadné a majú závitový mechanizmus na zdvíhanie a spúšťanie produktu dovnútra. V spodnej časti majú ruletové koleso, ktoré vám umožní pohodlne s ním manipulovať.


Balenie rúžu

Tieto nádoby na rúž sú ideálne na uchovanie vašich domácich prác. Môžete si vyrobiť hydratačné balzamy, tyčinky s farbou, lesk ... Možnosti sú veľmi široké.

Ak chcete, aby to bol prírodný produkt, je najlepšie zvoliť si vosky a maslá, ktoré nájdete v našom internetovom obchode. Roztavia ich vo vodnom kúpeli a keď sú tekuté, pridáte balzamovú esenciu, ktorá sa vám najviac páči, a farbivá, ak chcete, aby boli rúže s farbou.

Akonáhle máte zmes pripravenú, môžete ju naliať priamo do týchto nádob na rúž. Nechajte ho úplne stuhnúť a budete mať rúž alebo domáce kakao pripravené na použitie.


Balzam na pery

Okrem toho, že tieto nádoby slúžia ako tyčinka na balzam na pery, budú slúžiť na praktickú ochranu vašich domácich prostriedkov proti uhryznutiu hmyzom, na odieranie a hrbole.

Proces je veľmi podobný. Akonáhle máte zmes pripravenú, nalejte ju do týchto nádob a počkajte, kým nevyschne. Jeho veľkosť je ideálna na nosenie v taške, takže ich budete mať vždy po ruke.


Kde kúpiť prázdne rúže?

Ak hľadáte, kde kúpiť prázdne rúže na výrobu vlastných rúžov alebo domácich balzamov, v Gran Velada nájdete niekoľko dizajnov. V tomto prípade sa predávajú konečnému spotrebiteľovi a môžete si ich kúpiť po jednotlivých kusoch. Okrem tohto čierneho modelu nájdete priehľadné tyčinky. Rýchle dodávky.

Te mostramos cómo