Kurkuma prášok

Kurkuma prášok kúpiť

V Gran Velada si môžete kúpiť kurkuma prášok na použitie ako prísada do mydiel, masiek, krémov ... Je k dispozícii podľa hmotnosti a predáva sa veľkoobchodne aj maloobchodne. Kurkuma prášok sa získava z koreňa tejto rastliny, ktorá rastie v rôznych oblastiach Ázie.

Nákupom kurkuma prášok získate prírodnú zložku, ktorá je ideálna na obohatenie vašej domácej kozmetiky. Je rozpustný vo vode, takže bude pre vás veľmi ľahké zahrnúť ho do svojich receptov pre domácich majstrov. Odporúčame vám ho predtým rozpustiť pred pridaním do kozmetického produktu, ktorý sa chystáte vyrobiť. Týmto spôsobom sa vyhnete tomu, aby zostali malé hrudky kurkumy.

Kurkuma prášok má viac vlastností, preto sú jeho aplikácie rôzne. Nižšie uvádzame, ako a prečo môžete použiť kurkuma prášok z nášho internetového obchodu.

Kurkuma prášok a jeho výhody

Výhody kurkuma prášok sú veľmi rôznorodé, že použitie v prírodnej kozmetike je rozšírené už roky. V skutočnosti sa ukázalo, že kurkuma pre pokožku je veľmi prospešná.

Medzi vlastnosti kurkuma prášok patria antiseptické, protizápalové a antioxidačné vlastnosti, ktoré pomáhajú revitalizovať pokožku a hojiť rany. Jeho vonkajšie použitie, v pleťových vodách, maskách alebo krémoch, je vhodné pre rôzne kožné stavy.

V ajurvéde je kurkuma prášok známy ako kurkuma a je široko používaný na prevenciu výskytu škvŕn na koži, chráni nás pred slnkom alebo pre krémy proti starnutiu pre všetky typy pleti.

Kurkuma pre pokožku

Kurkuma pre pokožku sa používa po stáročia na liečbu rôznych stavov a je to ľahko dostupný a ekonomický produkt, ktorý poskytuje veľmi dobré výsledky. Napríklad je veľmi účinný proti akné pre svoje antiseptické a antibakteriálne vlastnosti. Pomáha tiež bojovať proti vráskam a známkam starnutia.

Skvelou možnosťou je vyrobiť domáce masky s kurkumou pre mastnú pleť, pretože reguluje produkciu mazu. Pomáha tiež bojovať proti škvrnám. Pre vlasy sa kurkuma odporúča pri liečbe proti vypadávaniu vlasov a lupinám.

Ako vidíte, jeho výhody sú mnohé a rozmanité, preto vám z Gran Velady odporúčame, aby ste kurkuma prášok zahrnuli do svojej kozmetiky a vychutnali si jej vlastnosti.

Kde kúpiť kurkuma prášok?

Ak hľadáte, kde kúpiť kurkuma prášok, vstúpte do internetového obchodu Gran Velada. Poskytujeme množstevné zľavy. Rýchle dodávky. Zadajte objednávku online a dostanete ju za pár dní.

Stiahnite si dokumentáciu tu

Stiahnite si tu Alergény Stiahnuť (0)

Stiahnite si tu Technický list Stiahnuť (0)

Te mostramos cómo