Bavlnený a eukalyptový knôt na sviečky 7-8 cm

Bavlnený a eukalyptový knôt

V Gran Velada si môžete kúpiť bavlnený a eukalyptový knôt na sviečky rôznych veľkostí hrúbok. Predáva sa do metrov. Je to základný materiál pri výrobe sviečok, pretože je zodpovedný za horenie sviečky, takže jej správny výber je nevyhnutný pre správne spaľovanie.

Je to pletený knôt zo 100% bavlnenej a eukalyptovej papierovej duše. Vonkajšia časť je pokrytá tenkou voskovanou vrstvou parafínu. Samozrejme, pred použitím je vhodné ho dobre voskovať do vosku , ktorý použijete na prípravu. S týmto knôtom môžete vyrábať rôzne druhy sviečok, ako sú dekoratívne sviečky s tvarmi, aromatické sviečky v nádobe, masážne sviečky ...

Ako si vybrať knôt

Pri výbere hrúbky knôtu je potrebné vziať do úvahy:

  • Priemer sviečky: to znamená, aká hrubá bude sviečka. Aby ste to dosiahli, stačí zmerať šírku formy alebo nádoby. Napríklad, ak je forma široká 6 cm, odporúčaný knôt bude 6-7 cm.
  • Teplota topenia použitého vosku: čím vyššia je teplota topenia vosku, tým hrubší by mal byť knôt, pretože horenie bude trvať dlhšie, a preto bude musieť mať knôt väčšiu pevnosť.
  • Použitie prísad: ak používate prísady, teplota topenia bude vyššia, preto je dôležité to vziať do úvahy. Ovplyvňuje tiež pridanie farbiva a aromatickej esencie.

Existuje niekoľko faktorov, ktoré je potrebné vziať do úvahy pri výbere jedného alebo druhého knôtu, takže naše odporúčanie je, aby ste vždy urobili test s rôznymi knôtmi , aby ste zistili, ako horia. Týmto spôsobom zabezpečíte lepšie výsledky, ak sa chystáte vyrábať veľké množstvo sviečok.

Ak vidíte, že zvolený knôt nehorí dobre , môžete ho opatrne vymeniť. Ak ju chcete extrahovať, môžete si pomôcť tenkou pinzetou alebo malou kliešťou. Ťahajte kúsok po kúsku a do otvoru, ktorý bol umiestnený nový knôt.

Ako umiestniť knôt

Pri použití knôtu odporúčame ho predtým voskovať voskom, ktorý použijete na spracovanie. Ako sa to robí? Akonáhle je vosk roztavený, ponorte knôt niekoľkokrát do neho, dobre ho natiahnite tak, aby bol rovný a nechajte ho niekoľko minút zaschnúť. Týmto spôsobom ho budete môcť ľahšie umiestniť a pri použití sa lepšie zapne. Ak ho chcete umiestniť na sviečky, odporúčame vám:

  • Navliecť knôt : na vykonanie tejto techniky je potrebné, aby formy mali na jednom konci malý otvor. Knôt sa vloží cez otvor, prejde po celej dĺžke formy (uistite sa, že je tesný) a na druhom konci sa upevní držiakom knôtu. Táto technika sa odporúča na prácu so silikónovými formami.
  • Držiak knôtu + držanie knôtov: na výrobu sviečok v kontajneri odporúčame túto techniku. Knôt je narezaný na veľkosť skla a zavedený do držiaka knôtu. Je umiestnený na dne skla, dobre vycentrovaný a prilepený silikónom alebo trochou roztaveného vosku. V hornej časti ho môžete chytiť držiakom knôtu. Zostáva len naplniť nádobu roztaveným voskom.

Kde kúpiť bavlnený a eukalyptový knôt na sviečky?

V www.granvelada.com si môžete kúpiť bavlnený knôt a eukalyptus na sviečky. Nájdete tu tiež všetky potrebné materiály na výrobu vlastných ručne vyrobených sviečok . Zadajte objednávku pohodlne prostredníctvom nášho internetového obchodu. Rýchla preprava. Veľkoobchod a maloobchod.

Stiahnite si dokumentáciu tu

List Stiahnuť (915.01k)

UKÁŽEME TI AKO NA TO