Kovový držiak na knôt

Podpora kovových knôtov

Kovový držiak knôtu je základným vybavením na výrobu kvalitných sviečok s profesionálnou povrchovou úpravou. Pomôže ti vycentrovať knôt v sviečke a udržať ho v rovnej polohe.

Tento kovový držiak knôtu je pevný a odolný a môžeš ho používať opakovane bez toho, aby sa poškodil. Bez problémov odoláva vysokým teplotám roztaveného vosku a parafínu. Je pevný, vyrobený z nehrdzavejúcej ocele a má niekoľko otvorov na navliekanie a držanie knôtu. Je veľmi praktický a uvidíš, aké pohodlné bude vyrábať sviečky pomocou tohto držiaka.

Položenie knôtu na sviečku

Existuje viacero možností, ako sviečku previazať. Jednou z najpraktickejších a najpohodlnejších je použitie držiaka na knôt. Vďaka nemu sa môžeme uistiť, že knôt je vycentrovaný, na svojom mieste a že pri plnení formy tekutým voskom sa knôt nepohne.

Ak chceme vložiť knôt do sviečky v pohári s týmto držiakom, jednoducho knôt odstrihneme na veľkosť pohára, pričom berieme do úvahy, že by mal trochu vyčnievať nad pohár. Potom knôt prevlečieme cez zvolený otvor držiaka knôtu a vložíme ho do pohára. Naplň pohár tekutým voskom a nechaj ho vychladnúť. Keď sviečka stuhne, môžeme vybrať držiak a odrezať prebytočný knôt, ak nejaký je. Je to také jednoduché.

Kde kúpiť kovovú podporu knôtu?

Ak hľadáš, kde kúpiť kovový držiak na knôt, nájdeš ho v internetovom obchode Gran Velada. Máme tiež všetky potrebné materiály na výrobu domácich sviečok: vosky, parafín, formy, farbivá... Zaregistruj sa vopred prostredníctvom webu a zrealizuj svoj nákup. Vo veľmi krátkom čase dostaneš svoju objednávku domov. Veľkoobchodný a maloobchodný predaj.

UKÁŽEME TI AKO NA TO