Okrúhle nálepky na držiaky knôtov

Nálepky na knôty

V Gran Velada si môžeš kúpiť nálepky na knôty. Predávajú sa v baleniach po 10 alebo 100 kusoch a sú veľmi praktické a jednoduché na použitie. Sú okrúhle, obojstranné a pomôžu ti uchytiť držiaky knôtov alebo kovové krúžky na dne nádoby. Týmto spôsobom bude knôt držať rovno a nebude sa hýbať pri nalievaní vosku do nádoby.

Nálepky na knôty sú tenké, a veľmi odolné voči teplu. Majú navyše vysokú priľnavosť a dokonale sa prilepia ku dnu nádoby. Môžeš ich používať v sklenených, plastových a hliníkových nádobách.

Obojstranné nálepky na držiaky knôtov

Táto obojstranná nálepka na držiaky knôtov je špeciálne vyrobená na výrobu sviečok, takže je odolná voči teplu a vysokým teplotám. Avšak, neodporúča sa, aby v momente nalievania vosku do nádoby presiahla teplota 100°C. V tomto prípade by sa lepidlo mohlo poškodiť.

Tieto lepidlá na držiaky knôtov, ktoré si môžeš kúpiť v našom internetovom obchode, sú veľmi praktické pri výrobe sviečok v pohároch alebo v akýchkoľvek iných nádobách. Sú tiež praktické, ak máš v pláne vyrábať čajové sviečky doma. Nesmú chýbať pri tvojich ručných prácach!

Ako používať nálepky na držiaky knôtov

Ukážeme ti krok za krokom, ako používať okrúhle nálepky na držiaky knôtov. Je to veľmi jednoduché a uľahčí ti to výrobu ručne vyrábaných sviečok!

  1. Vlož knôt do držiaka knôtu alebo kovového krúžku a stlač ho kliešťami alebo nožnicami, aby pevne držal.
  2. Vezmi jednu nálepku a prilep ju na spodnú časť držiaka knôtu.
  3. Odlep ochrannú fóliu z hornej strany nálepky, prilep ju na dno nádoby a pevne pritlač, aby sa lepidlo pevne prilepilo.
  4. Počkaj dve hodiny, kým sa lepidlo dokonale prilepí, a potom môžeš nádobu naplniť a pokračovať vo výrobe ako vždy.

Kde kúpiť lepidlá na držiaky knôtu?

V internetovom obchode Gran Velada si môžeš kúpiť nálepky na držiaky knôtov. Tu nájdeš všetko, čo potrebuješ na výrobu sviečok. Kvalitné materiály a formy, ktoré ti veľmi pomôžu. Personalizované poradenstvo. Rôzne spôsoby platby. Rýchla preprava.

Te mostramos cómo