Frakcionovaný kokosový olej

Na čo slúži frakcionovaný kokosový olej?

Frakcionovaný kokosový olej sa používa ako zložka v kozmetike na výrobu širokej škály výrobkov, od masážnych olejov po tuhé parfumy, krémy alebo kondicionéry na vlasy. Jednou z jeho veľkých výhod je, že je výborným nosným olejom, pretože sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva pocit mastnoty.

Je to olej, ktorý veľmi dobre preniká do pokožky a vlasov a hĺbkovo ich hydratuje. Preto sa frakcionovaný kokosový olej používa na riedenie éterických olejov. Je skvelý na výrobu domácich masážnych olejov, pretože vďaka nemu účinné látky lepšie prenikajú, a preto sú efektnejšie.

Má aj ďalšiu výhodu. Tento olej je málo parfumovaný a pomáha éterickým olejom a vonným esenciám pomalšie sa odparovať, čím si dlhšie zachovávajú svoju aktívnu vôňu. To z neho robí skvelú zložku na výrobu krémových parfumov alebo tuhých parfumov.

Použitie frakcionovaného kokosového oleja

Použitie frakcionovaného kokosového oleja tu nekončí. V podstate sa dá použiť na prípravu kozmetiky, ktorá sa rýchlo vstrebáva. Krémy, telové mlieko... Okrem toho, bez zápachu vám umožňuje prispôsobiť svoje výrobky aróme, ktorá sa vám najviac páči.

Jeho rýchla absorpcia a antibakteriálne vlastnosti z neho robia skvelú zložku na výrobu dezodorantov. Okrem toho nemôžete nechať ujsť výrobu vlasových výrobkov. V tomto prípade frakcionovaný kokosový olej pomáha hydratovať a posilňovať vlasy a je skvelý na výrobu výrobkov, ako sú oleje alebo kondicionéry, ktoré nepotrebujú oplachovanie.  A je to tak, že byť ľahší a lepšie preniknúť nezanecháva mastný pocit vo vlasoch.

Frakcionovaný kokosový olej

Použitie frakcionovaného kokosového oleja sa tu nekončí. V podstate sa dá použiť na prípravu kozmetiky, ktorá sa rýchlo vstrebáva. Krémy, telové mlieka... Navyše, keďže je bez zápachu, umožňuje prispôsobiť si výrobky vôňou, ktorú máš najradšej.

Vďaka rýchlej absorpcii a antibakteriálnym vlastnostiam je skvelou zložkou na výrobu dezodorantov. Je tiež nevyhnutný na výrobu vlasových produktov.  V tomto prípade frakcionovaný kokosový olej pomáha hydratovať a upravovať vlasy a je skvelý na výrobu produktov, ako sú oleje alebo kondicionéry, ktoré si nevyžadujú oplachovanie. Keďže je ľahší a lepšie preniká do vlasov, nezanecháva na nich pocit mastnoty.

Technické informácie o frakcionovanom kokosovom oleji:

  • Extrakcia: olej získaný frakcionáciou mastných kyselín kokosového nuciferového oleja
  • Použitie: surovina na kozmetické použitie
  • Skladovanie: v pôvodnej nádobe, chránené pred svetlom a teplom.
  • vzhľad: mastný materiál
  • Farba: číra až bezfarebná
  • Vôňa: charakteristická
  • Hustota: 0,930-0,960 g/ml
  • Číslo kyslosti: max. 0,2 mg KOH/g
  • saponificación_ index 325-345 mg KOH/g
  • Kyselina kaprónová: max. 2%
  • Kyselina kaprylová: 50-80%
  • Kyselina kaprinová : 20-50%
  • Kyselina laurová: max. 3%

Kde kúpiť frakcionovaný kokosový olej?

Ak hľadáš, kde kúpiť frakcionovaný kokosový olej, vstúp do internetového obchodu Gran Velada a spracuj svoju objednávku rýchlo, pohodlne a bezpečne. Je k dispozícii v rôznych formátoch, takže si môžeš vybrať ten, ktorý najlepšie vyhovuje tvojim potrebám. Už máme uplatnené množstevné zľavy. Získaj frakcionovaný kokosový olej teraz a zahrň ho do svojich kozmetických receptov!

Stiahnite si dokumentáciu tu

Alergény Stiahnuť (1.37M)

Te mostramos cómo