Organický konopný olej

Konopný olej

Konopný olej, ktorý si môžeš kúpiť v našom online obchode, sa získava lisovaním semien konope. Je to organický, čistý a prírodný olej, ktorý môžeš použiť ako súčasť tvojich domácich kozmetických výrobkov. Neobsahuje THC. Je plný vlastností, takže je skvelým aktívom na obohatenie produktov, ktoré si vyrábaš doma!

Konopný olej vyniká najmä svojím vysokým obsahom mastných kyselín. Napríklad obsahuje viac ako 45% kyseliny linolovej. Medzi jeho zložkami sú tiež kyselina alfa-linolénová (omega 3), olejová, palmitová a stearová. Preto sa používa na výrobu hydratačných a výživných produktov.

Konopný olej predaj

Kúpou konopného oleja získavaš kvalitnú surovinu pre tvoje recepty na ručne vyrábanú kozmetiku. V skutočnosti ho môžeš použiť na výrobu:

  • Masážnych olejov
  • Krémov
  • Mydiel
  • Masti

Ako olej by mal byť súčasťou olejovej fázy tvojich kozmetických výrobkov. Napríklad na prípravu masážneho oleja doma môžeš kombinovať konopný olej s arnikou a nechtíkom a prispôsobiť ho niekoľkými kvapkami tvojho obľúbeného esenciálneho oleja. Takto jednoducho a rýchlo si môžeš užívať jeho vlastnosti.

Konopný olej, ktorý si môžeš kúpiť v našom online obchode, je kozmetická surovina, takže by sa nemal aplikovať priamo na pokožku. Musí byť súčasťou formulácií, ktoré si vyrábaš doma.

Vlastnosti konopného oleja

Konopný olej je známy najmä svojimi upokojujúcimi a protizápalovými vlastnosťami, preto sa používa na mierne bolesti. Jedným z najlepších spôsobov, ako si užiť tieto prínosy, je masáž.

Okrem toho jeho vysoký obsah mastných kyselín poskytuje extra hydratáciu a výživu. Preto sa môže použiť na výrobu vlasových, tvárových aj telových produktov.

Technické charakteristiky

Tu sú najdôležitejšie technické charakteristiky konopného oleja, ktorý si môžeš kúpiť v Gran Velada:

Zloženie: Cannabis sativa seed oil

CAS: 89958-21-4

Kvalita: prvý lis. Organický.

Kyslosť: <10 mg KOH/g

Saponifikačný index: 180-200 mg KOH/g

Peroxidový index: <15 meq O2/Kg

Jódový index: 150-170 gI2/100 g

Vlhkosť, nečistoty, nesaponifikovateľné látky: <3%

Vzhľad: čistá tekutina žltej až zelenej farby

Vôňa: Charakteristická pri 25°C

Rozpustnosť: rozpustný v oleji

Skladovanie: uchovávať na dobre vetranom, chladnom a suchom mieste, v pôvodných hermeticky uzavretých a neotvorených obaloch. Vyhnúť sa priamemu slnečnému svetlu a zdrojom tepla.

Pôvod: rastlinný

Vhodný pre vegánsku kozmetiku, hoci nie je certifikovaný

Kde kúpiť konopný olej?

Ak hľadáš, kde kúpiť konopný alebo konopný olej, navštív www.granvelada.sk a zrealizuj svoju objednávku rýchlo, jednoducho a bezpečne. Kvalita a dobrá cena. Rôzne spôsoby platby a osobné poradenstvo. Rýchle dodanie.

Stiahnite si dokumentáciu tu

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (2.2M)

List Stiahnuť (542.6k)

Te mostramos cómo