Pupočník Ázijský olej

Olej z pupočníka asijského (Centella asiatica)

Kúp si olej z centella asiatica v Gran Velada a využi všetky jeho kozmetické vlastnosti! Je to olej z listov pupočníka ázijského, ktorý môžeš použiť ako prísadu do svojich domácich kozmetických výrobkov.

Keď si kúpiš olej z pupočníka azijského (Centella asiatica), získavaš olej plný vlastností na starostlivosť o pleť a vlasy. Navyše je to prírodný produkt bez parabénov, ktorý nebol testovaný na zvieratách - je to prírodný spôsob, ako obohatiť svoju domácu kozmetiku blahodarnými účinkami!

Vlastnosti oleja Centella asiatica

Olej z pupočníka ázijského má spevňujúce vlastnosti, vďaka čomu sa výborne hodí ako zložka do kozmetiky proti starnutiu. Môžeš ho použiť napríklad na výrobu krémov a sér proti starnutiu.

Medzi vlastnosti oleja z pupočníka azijského patrí aj jeho hojivá sila, čo je výhoda, vďaka ktorej je ideálny na prípravu kozmetiky s účinkom proti striám.

Má tiež hydratačné a zmäkčujúce vlastnosti, a to tak pri starostlivosti o vlasy, ako aj o pokožku. Tým sa vlastnosti oleja z pupočníka nekončia, pretože pomáha aj zlepšovať krvný obeh, a preto sa odporúča zaradiť ho do receptúr masážnych olejov.

Použitie oleja z pupočníka ázijského

Využitie oleja pupočníka ázijského v kozmetike je veľmi rozmanité, pretože ide o veľmi všestranný produkt s viacerými vlastnosťami na starostlivosť o pleť a vlasy. Môžeš ho použiť na výrobu

  • Mydlá
    Krémy
    Masážne oleje
    Masky
    Šampóny
    Gély

Ako vidíš, existuje mnoho použití oleja z pupočníka. Vo všetkých prípadoch sa pridáva na konci prípravku na jeho obohatenie v dávke, ktorá sa môže pohybovať od 0,5 do 5 %.

Kde kúpiť olej pupočník ázijský?

Ak chceš kúpiť centella asiatica olej www.granvelada.com. Máme rôzne formáty, v malých aj veľkých množstvách. Okrem toho v našom internetovom obchode nájdeš široký katalóg olejov na výrobu vašej kozmetiky. Pozri si ho!

Charakteristika oleja centella asiatica:

  • Zloženie: Centella Asiatica Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Ascorbyl Palmitate
  • Dávkovanie: 0,5-5%
  • Rozpustný v olejoch
  • Index zmydelnenia: 132,28 mg NaOH/g
  • Skladovanie: Skladovať v hermeticky uzavretej nádobe pri izbovej teplote, chrániť pred priamym svetlom a vlhkosťou.

Stiahnite si dokumentáciu tu

List Stiahnuť (0)

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (404.79k)

Regulačné informácie PRI Stiahnuť (285.2k)

UKÁŽEME TI AKO NA TO