Izopropylmyristát

Kúpiť Izopropylmyristát

V Gran Veldade si môžeš kúpiť izopropylmyristát na použitie v parfumérii a domácej kozmetike. Je to bezfarebná olejovitá kvapalina jemného rastlinného pôvodu, ktorá sa získava reakciou kyseliny myristovej.

Ak si chceš kúpiť izopropylmyristát, jednoducho si vyber množstvo a urob objednávku online. Predáva sa v praktických plastových nádobách s objemom 60 ml alebo 250 ml. Je to svetlocitlivý výrobok, preto sa odporúča skladovať ho chránený pred svetlom a v tesne uzavretých nádobách.

Vlastnosti izopropylmyristátu

Izopropylmyristát má veľmi zaujímavé vlastnosti, vďaka ktorým je významnou zložkou mnohých kozmetických prípravkov a parfumov. Napriek tomu, že ide o olejovitú kvapalinu, nezanecháva pocit mastnoty, pretože sa veľmi dobre vstrebáva do pokožky. Má nízku viskozitu, vďaka ktorej má intenzívny hydratačný účinok na pokožku a vlasy.

Ďalšou vlastnosťou izopropylmyristátu je jeho vysoká odolnosť voči oxidácii, t. j. nežltne. Je tiež kompatibilný s väčšinou povrchovo aktívnych látok, nedráždi pokožku a ľahko sa vstrebáva.

Izopropylmyristát v kozmetike

Izopropylmyristát sa bežne nachádza v kozmetike, parfumoch a iných kozmetických výrobkoch. Je to skutočne cenná zložka.

  • V kozmetike sa pridáva do olejovej fázy výrobného procesu s cieľom zlepšiť vzhľad a podporiť prenikanie účinných látok. Vďaka nemu vznikajú krémy a pleťové vody, ktoré sú nemastné na dotyk a rýchlo sa vstrebávajú.
  • V parfémoch sa používa na rozpúšťanie a riedenie aromatických surovín, ako sú esenciálne oleje alebo vonné esencie. Je miešateľný s alkoholom a nie je prchavý..
  • Môže sa používať aj v podkladových bázach pod make-up, očných tieňoch, prípravkoch na starostlivosť o vlasy a nechty, telových olejoch alebo v pleťových vodách a prípravkoch na liečbu vší.

Izopropylmyristát sa neodporúča používať v kozmetike proti akné alebo na mastnú pleť, pretože je komedogénny, t. j. môže upchávať póry.

Kde kúpiť izopropylmyristát?

V internetovom obchode Gran Velada si môžeš kúpiť izopropylmyristát. Objednaj si ho online a vo veľmi krátkom čase ho dostaneš domov. Máme rýchle dodávky do Španielska a EÚ, ako aj veľkoobchodné a maloobchodné dodávky.

Stiahnite si dokumentáciu tu

Stiahnite si tu Technický list Stiahnuť (0)

Stiahnite si tu Karta bezpečnost Stiahnuť (0)

Te mostramos cómo