Ružový olej

Ružový olej predaj

Ružový olej je olejový extrakt získaný macerovaním okvetných lístkov Rosa Centifolia v slnečnicovom oleji. Často sa používa ako zložka krémov na zlepšenie vzhľadu pokožky vďaka svojim fotoprotektívnym vlastnostiam. Aj vo forme vlasových krémov odďaľujú vypadávanie vlasov tým, že stimulujú krvný obeh a prietok krvi v celej oblasti pokožky hlavy.

Vlastnosti a výhody ružového oleja

Proti starnutiu a fotoochrana: antioxidačná aktivita tohto oleja je posilnená antioxidačnou aktivitou slnečnicového oleja vďaka vitamínu E. Vitamín E chráni bunky pred voľnými radikálmi, ktoré sa podieľajú na starnutí pokožky. Okrem toho sa preukázalo, že vstrebávanie vitamínu E na lokálnej úrovni je veľmi vysoké. Zo všetkých týchto dôvodov sa ružový olej veľmi odporúča pri formulovaní kozmetických výrobkov na ochranu integrity pokožky aj vlasov.

Aktivátory krvného obehu a proti vypadávaniu vlasov: bolo preukázané, že ružové esenciálne oleje zmierňujú a často dokonca odstraňujú kožné ochorenia spôsobené problémami s krvným obehom. Tieto oleje pôsobia tak, že obnovujú porušené kapiláry, znižujú začervenanie a zlepšujú celkový stav pokožky. Cirkuláciu stimulujúcu aktivitu ružového oleja zvyšuje obsah vitamínu E v slnečnicovom oleji. Vitamín E zabraňuje vypadávaniu vlasov tým, že stimuluje mikrocirkuláciu pokožky hlavy. Vo všeobecnosti aktivačné vlastnosti týchto olejov zlepšujú pevnosť, pružnosť, hladkosť a štruktúru pokožky, ako aj výživu tkanív, prekrvenie, vylučovanie toxínov a obnovu kolagénu a elastínu. Ružový olej je užitočný pri výrobe kozmetických prípravkov so stimulujúcimi a ochrannými vlastnosťami, ako aj kozmetických prípravkov na prevenciu vypadávania vlasov.

Kozmetické aplikácie ružového oleja

- masážny olej

- telové krémy

- krémy na tvár

- telové maslá

- masky na vlasy

- domáce mydlo atď.

Kde kúpiť ružový olej?

Ak si chceš kúpiť ružový olej, vstúp do nášho internetového obchodu www.granvelada.sk a zadaj objednávku ešte dnes. Na webe nájdeš tisíce produktov na výrobu vlastných mydiel, sviečok a kozmetiky. S individuálnym prístupom predávame jednotlivcom a spoločnostiam. Garancia najlepšej ceny. Sprav si radosť!

Index zmydelnenia: 135,09 mg NaOH/g

Stiahnite si dokumentáciu tu

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (452.82k)

List Stiahnuť (103.72k)

Regulačné informácie PRI Stiahnuť (744.75k)

Te mostramos cómo