Kakaové maslo rafinované

Kúpiť rafinované kakaové maslo

Rafinované kakaové maslo sa získava po tom, čo sa kakaové bôby najprv vylisujú za studena a potom rafinujú. Je bohaté na živiny a mastné kyseliny, vďaka ktorým je toto maslo ideálnou kozmetickou zložkou na upokojenie a zjemnenie drsnej pokožky. Kakaové maslo sa rafinuje, aby sa odstránil jeho charakteristický zápach a farba. Vďaka tomu ho môžeš použiť ako prísadu do domácej kozmetiky a vyrobiť si ju s vôňou a farbou podľa vlastného výberu.

Vlastnosti rafinovaného kakaového masla

Odbúravanie tuku: kakaové maslo je známe svojím lipolytickým účinkom, ktorý vďaka jeho aktívnym zložkám pomáha odstraňovať tuk nahromadený v určitých častiach tela. Je vhodné na výrobu výrobkov proti celulitíde, ktoré podporujú lymfatickú drenáž.

Proti starnutiu: kakaové maslo je bohaté na antioxidanty, ktoré zlepšujú vzhľad pokožky a spomaľujú plynutie času. Vďaka týmto zložkám sa minimalizuje poškodenie tkanív spôsobené vonkajšími vplyvmi, čím pokožka získava zdravší vzhľad. Vhodné na prípravu krémov proti vráskam.

Aktivátory krvného obehu: mikrocirkulácia je stimulovaná aktívnymi zložkami, ktoré poskytuje rafinované kakaové maslo. Pomáha zlepšovať prípady kŕčových žíl alebo žilovej nedostatočnosti, preto je súčasťou prípravkov, ktoré stimulujú krvný obeh.

Kozmetické aplikácie rafinovaného kakaového masla

Používanie kakaového masla v kozmetických prípravkoch spomaľuje dehydratáciu pokožky a posilňuje jej prirodzenú ochrannú funkciu.

S rafinovaným kakaovým maslom môžeš vyrobiť:

  • Telové krémy
  • Balzamy na pery
  • Mydlá
  • Masky
  • Pleťové krémy
  • Make-up
  • Superhydratačné ošetrenia atď.

Technické vlastnosti rafinovaného kakaového masla

  • Theobroma cacao, pozri maslo
  • Farba: Biela
  • Zápach: bez zápachu
  • Teplota topenia: pri 35 ° C sa stáva kvapalnou.
  • Rozpustnosť: rozpustný v olejoch a tukoch. Nerozpustný vo vode.
  • Odporúčané dávkovanie:
  • -Vlasové prípravky, dávkovanie medzi 1-4%
  • -Výrobky na tvár, medzi 1-5%
  • -Make-up, zvyčajné dávky 1-15%
  • -Výrobky na telo, medzi 1-20%
  • Vedecký názov: Theobroma cacao. Z čeľade Malvaceae.
  • Skladovanie a konzervácia: skladuj na chladnom a suchom mieste.
  • Gran Velada nie je zodpovedná za používanie alebo aplikáciu tohto produktu.

Stiahnite si dokumentáciu tu

List Stiahnuť (129.48k)

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (370.76k)

Te mostramos cómo