Rozmarínový olej

Rozmarínový olej predaj

Čo je rozmarínový olej?

Rozmarínový olej sa získava macerovaním listov a kvetov rozmarínu (Rosmarinus officinalis) v slnečnicovom oleji.

Ako používať rozmarínový olej?

Môže sa použiť ako zložka krémov alebo mastí. S ním môžeš predchádzať starnutiu pokožky a zlepšiť krvný obeh. Na výrobu krémov je potrebné použiť základný krém buď hydratačný alebo lanette, ktorý spolu s odporúčanou dávkou tohto oleja vytvorí ideálny krém na boj proti známkam starnutia a podporu prekrvenia.

Vlastnosti rozmarínového oleja:

  • Proti starnutiu: Použitie extraktu z listov rozmarínu ako antioxidantu bolo prvýkrát navrhnuté v roku 1955. Bola preukázaná jeho schopnosť bojovať proti vonkajším činiteľom, ktoré spôsobujú starnutie pokožky, najmä voľným radikálom. Pridanie rozmarínu do slnečnicového oleja poskytuje dodatočnú ochranu pred oxidáciou.
  • Upokojujúce, antiseptické a cirkulačné aktivátory: je to prirodzený stimulant cirkulácie prostredníctvom masáže. Má tiež veľkú účinnosť pre hojenie a regeneráciu tkanív. Je to aj dokonalý prostriedok na čistenie pokožky hlavy.

Technický list rozmarínového oleja:

  • Rozpustnosť: rozpustný v oleji (olejový)
  • Odporúčané dávkovanie: 2 až 10%
  • Index zmydelnenia: 133,33 mg NaOH/g
  • Vedecký názov: Rosmarinus officinalis L. patriaci do čeľade Labiadas (Lamiaceae)
  • Ďalšie mená: blahoslavený, romerón, romiru, morská ruža, rosmarino alebo rumunský.
  • Gran Velada nie je zodpovedná za používanie alebo aplikáciu tohto produktu.

Botanické vlastnosti rozmarínu:

  • Charakteristika rastliny: je to drevnatý a aromatický ker, ktorý rastie v suchých a teplých oblastiach južnej Európy, najmä v oblasti Stredozemného mora. Ihličkovité listy sú lineárne so spodnou epidermou pokrytou chĺpkami. Celá rastlina vydáva príjemnú gáforovú arómu. Kvety sú malé bledomodré alebo svetlo fialové s fialovými škvrnami. Sú zoskupené do hustých zhlukov.
  • Pôvod: stredomorského pôvodu.

Kde kúpiť rozmarínový olej?

Vstúp do nášho internetového obchodu www.granvelada.sk a kúp si rozmarínový olej teraz. Tento produkt a mnoho ďalších na dosah ruky jediným kliknutím. Kvalita a dobré služby zaručené. Zadaj objednávku teraz a dostaneš ho pohodlne priamo domov. Na webe nájdeš suroviny, ktoré nenájdeš v iných obchodoch, ani fyzických, ani online. Individuálne poradenstvo, veľkoobchod a maloobchod.


Stiahnite si dokumentáciu tu

List Stiahnuť (0)

Regulačné informácie PRI Stiahnuť (787.02k)

Karta bezpečnostných údajov Stiahnuť (1.22M)

Te mostramos cómo