Mangové maslo

Vlastnosti mangového masla

Je to prírodné maslo získané z plodov manga. Mangové maslo sa získava prirodzeným lisovaním dužiny manga za studena, ktorá sa potom filtruje a rafinuje.

Jeho krémová, hladká konzistencia priamo súvisí s pomerom mastných kyselín, olejovej a stearovej. Vďaka prítomnosti kyseliny linolovej a omega 6 zlepšuje kožnú bariéru.

Je tiež obohatený o nezmydlené látky, ktoré charakterizujú steroly, mastné alkoholy a uhľovodíky.

Rafinované mangové maslo predstavuje vynikajúcu zložku pre hydratačné a zvláčňujúce kozmetické výrobky, pretože na pokožke zanecháva nemastný film, ktorý chráni tkanivá a poskytuje práve tú jemnosť a hydratáciu, ktorú hľadáš. Obnovuje tiež pružnosť a znižuje starnutie buniek tým, že pomáha chrániť pokožku pred stratou vlhkosti.

Ako používať mangové maslo?

Rafinované mangové maslo môžeš použiť ako zložku krému proti starnutiu, nočného krému, výrobkov po opaľovaní alebo výrobkov starostlivosti o telo pre dospelých aj deti. Používa sa aj do kondicionérov, voskov na vlasy, balzamov na pery a rúžov.

Technické vlastnosti mangového masla

  • Odporúčané dávkovanie:
  1. Vlasové výrobky: medzi 1-4%
  2. Výrobky na tvár: medzi 1-5%
  3. Make-up: medzi 1-15%
  4. Výrobky z tela: medzi 1-20%
  • Vedecký názov: Mangifera indica L.
  • Index zmydelnenia: 133,33 mg NaOH/g
  • Skladovanie a konzervácia: uchovávať na chladnom a suchom mieste.
  • Gran Velada nie je zodpovedná za používanie alebo aplikáciu tohto produktu.

Charakteristika rastliny: Strom manga môže vyrásť až do výšky 20 metrov. Má guľovitú korunu a vetví sa veľmi blízko pri zemi. Kvety sú svetlozelené a oranžovo sfarbené plody, mango, majú sladkú vôňu.

Pôvod: pochádza z Dominikánskej republiky.

Kde kúpiť mangové maslo?

Nájdi mangové maslo na www.granvelada.com a začni vyrábať vlastné krémy a kondicionéry. Široká škála spôsobov platby. Rýchla a ekonomická preprava jediným kliknutím. Kvalita a dobré služby zaručené. Zadaj objednávku teraz a dostaneš ju pohodlne až domov.

Stiahnite si dokumentáciu tu

Stiahnite si tu Technický list Stiahnuť (0)

Stiahnite si tu Karta bezpečnost Stiahnuť (0)

Certifikáty Stiahnuť (1.88M)

Te mostramos cómo