Forma Betlehem a padajúca hviezda

Vianočná forma

Silikónová forma na vytvorenie mini Betlehema so Svätým Jozefom, Pannou Máriou, dieťaťom Ježišom a padajúcou hviezdou. Je ideálna na tvorbu ručných umení, ako sú mydlá, sadrové figúrky, cement... Dosiahneš tak jedinečné výtvory na darovanie alebo na ozdobenie tvojho domova!

Táto forma sa vyznačuje protipriľnavosťou a flexibilitou, čo veľmi uľahčuje vyberanie z formy. Aby forma vydržala dlho ako nová, treba ju po každom použití dôkladne umyť a vysušiť, nezáleží na materiáli, s ktorým bola použitá.

Forma na Vianoce

S touto formou na ručné práce dosiahneš nekonečné množstvo DIY výrobkov. Je ideálna na mydlá, dekoratívne figúrky...

Na výrobu mydla:

Môžeš použiť túto formu na výrobu mydla. Čo potrebuješ? Glycerínový mydlový základ, aromatickú esenciu, tekuté farbivo, alkohol 96° a formu. Tiež môžeš použiť sľudy, perleťové pigmenty a trblietky na zvýraznenie detailov formy. Postup výroby mydla s touto formou je veľmi jednoduchý:

  • Nakrájaj trochu glycerínového mydlového základu na kocky a rozpusti ho na miernej teplote v mikrovlnke. Je dôležité, aby mydlo nezovrelo.
  • Pridaj pár kvapiek aromatickej esencie a farbiva.
  • Vlej do formy a počkaj, kým neuschne, aby sa dal výrobok ľahko vybrať z formy.
  • Dekoruj figúrky pomocou mydlových farieb, sľud, perleťových pigmentov alebo kozmetických trblietok

Ak chceš vytvoriť dekoratívne figúrky:

Ďalšou možnosťou je vyrobiť dekoratívne figúrky s touto formou. V tomto prípade sú potrebnými zložkami: sádra alebo živica na vodnej báze, voda a formy. Ak chceš, aby mali farebný nádych, môžeš použiť pigmenty. Proces spracovania je tiež veľmi jednoduchý a rýchly.

  • Urob hladkú masu z vybraného materiálu (sadra alebo živica) a vody. Musíš dodržať proporcie, ktoré určuje výrobca.
  • Pridaj štipku minerálneho pigmentu vo forme prášku, aby sa zmes zafarbila, a dobre premiešaj.
  • Vlej do formy a vyklop, keď bude zmes úplne suché.

Hotové figúrky môžeš ozdobiť trblietkami alebo zmesou matnej živice + sľudy. Týmto spôsobom získaš prispôsobené farby, ktoré dodajú tvojim výtvorom dokonalý povrch.

S ktoroukoľvek z týchto možností získaš mnoho originálne diel. Všetky potrebné materiály nájdeš v internetovom obchode Gran Velada.

Kde kúpiť formy na výrobu remesiel?

Zadaj www.granvelada.sk a môžeš si kúpiť formy na výrobu remesiel a nekonečné ručné vypracovania. Široký katalóg foriem na výrobu mydiel, sviečok, sadry, keramiky ... Kvalita a dobrá cena! Rýchla doprava a rôzne spôsoby platby.

Te mostramos cómo