Forma na vonnú keramiku medailón anjela strážneho

Silikónová forma na vonnú keramiku

Silikónová forma na výrobu vonnej keramiky je ideálna na výrobu vonných keramických figúrok. Forma umožňuje tiež prácu s inými materiálmi, ako je cement, mydlo na báze glycerínu, vosk ... Keďže je forma taká odolná, je veľmi pohodlné s ňou pracovať.

Táto forma sa vyznačuje tým, že je nepriľnavá a pružná, čo značne uľahčuje výrobu domácich výrobkov. Aby vydržala forma dlho, treba ju po každom použití dobre vyčistiť a vysušiť bez ohľadu na materiál, s ktorým boli použité.

Forma na výrobu voňavej keramiky

Silikónová forma na výrobu vonnej keramiky je jedna z pomôcok, ktoré pri výrobe keramiky nemôžu chýbať. Budeš tiež potrebovať:

Všetky materiály na výrobu vonnej keramiky nájdeš v internetovom obchode Gran Velada. K dispozícii je široký katalóg foriem, pre vyrobenie nespočetného množstva figúrok. Je to skvelá možnosť výroby darčekov pre hostí a kamarátov.

Ako vyrobiť vonnú keramiku

Nižšie ti krok za krokom ukážeme, ako vyrobiť vonnú keramiku. Uvidíš, aké je to jednoduché!

  1. Odváž živicu na vodnej báze alebo sadru a vlož časť sypkého materiálu do hmoždiera s pigmentom, aby sa rozptýlilo každé zrnko pigmentu.
  2. Maj na pamäti, že pigmenty majú veľkú intenzitu, takže stačí pridať malé množstvo. Keramiku môžeš tiež nechať bez farby, v takom prípade nepridávaj žiadny pigment.
  3. Pridaj vodu v správnom pomere a miešaj, kým nedosiahneš homogénnu hmotu, bez hrudiek. 
  4. Naplň formu a poklep o pracovnú dosku tak, aby sa zmes rozliala do všetkých zákutí.
  5. Nechaj zmes vychladnúť a stvrdnúť. Dôležité! Výrobok musí byť úplne suchý, aby sa zabránilo rozbitiu.

Na parfumovanie keramiky, musia byť figúrky nastriekané zo zadnej strany zmesou alkoholu 96 (70%) a aromatickej esencie (30%).

Kde kúpiť formy na vonnú keramiku?

V internetovom obchode Gran Velada si môžeš kúpiť silikónové formy na vonnú keramiku. Nájdeš tu aj ostatné potrebné pomôcky. Máme široký katalóg výrobkov pre domáce výrobky! Rýchla preprava.

UKÁŽEME TI AKO NA TO