Forma pivonka

Pivonka silikónová forma

Silikónová forma v tvare pivonkyideálna na výrobu sviečok. Dá sa použiť aj na iné materiály, napríklad mydlo, živicu, cement alebo sadru. Táto forma sa vyznačuje tým, že je nepriľnavá a pružná, čo veľmi uľahčuje vyberanie figúrok z formy. Vyniká tiež svojou odolnosťou a trvanlivosťou. Aby ostala ako nová, po každom použití ju dobre vyčisti a skladuj ju na mieste bez vlhkosti a mimo dosahu slnečného žiarenia.

Forma na výrobu ručných diel

S touto formou budeš môcť vytvárať nekonečné množstvo DIY výtvorov . Je skvelou voľbou na výrobu mydiel, sviečok a dekoratívnych figúrok zo živice na vodnej báze, sadry alebo cementu.

Na výrobu mydla:

Čo potrebuješ: glycerínový mydlový základ, aromatickú esenciu, tekuté farbivo, 96º alkohol a formu. Na zvýraznenie detailov formy môžeš použiť aj sľudu a perleť. Postup výroby mydla s touto formou je veľmi jednoduchý:

  • Nakrájaj trochu glycerínového základného mydla na kocky a roztop ho pri nízkom výkone v mikrovlnnej rúre. Je dôležité, aby sa mydlový základ nevaril.
  • Pridaj niekoľko kvapiek vône a farbiva.
  • Nalej ich do formy a počkaj, kým zmes zaschne, a až potom vyber mydlo z formy.
  • Ozdob mydlovými farbami.

Na výrobu sviečok:

Ako ich vyrobiť: Vosk, vonná esencia, farbivo, knôt a forma. Veľmi jednoducho:

  • Vosk rozpusti na miernom ohni v hrnci.
  • Do rozpusteného vosku pridaj vôňu a farbivo a dobre premiešaj.
  • Navleč knôt do formy, na to ho stačí previesť z jedného konca na druhý a pridržať ho v hornej časti držiakom na knôt.
  • Naplň formu a počkaj, kým stuhne v miestnosti bez prievanu.

Keď máš hotovú sviečku, môžeš ju ozdobiť trblietkami, farbami na sviečky... Prejav kreativitu a vymýšľaj jedinečné vzory!

Na výrobu dekoratívnych figúrok:

Ďalšou možnosťou je vyrobiť z tejto formy dekoratívne figúrky. V tomto prípade sú potrebné tieto ingrediencie: živica na vodnej báze, sadra alebo vodný cement a forma. Ak chceš, aby mali výrobky farebný nádych, môžeš použiť cementové pigmenty. Výrobný proces je tiež veľmi jednoduchý a rýchly.

  • Z vybraného materiálu (sadry, živice alebo cementu) a vody vypracuj cesto bez hrudiek. Dodržiavaj pomery uvedené výrobcom.
  • Nalej do formy a po úplnom vyschnutí vyber z formy..

Konečný výsledok môžeš ozdobiť sľudou a lakom a bude vyzerať efektne.

S ktoroukoľvek z týchto možností dosiahneš originálne výtvory. Všetky potrebné materiály nájdeš v internetovom obchode Gran Velada.

Kde kúpiť formy na výrobu?

Zadaj www.granvelada.com a môžeš si kúpiť formy na výrobu ročných výrobkov a nekonečné DIY spracovania. Široký katalóg foriem na výrobu mydiel, sviečok, sadry, keramiky s exkluzívnym dizajnom, ktoré nájdeš iba tu ... Kvalita a dobrá cena! Rýchla doprava a rôzne spôsoby platby.

Te mostramos cómo