Forma na kreatívne výrobky kytica tulipánov

Silikónová forma na sviečky

Silikónová forma na výrobu sviečok alebo iných domácich výrobkov. Toto je forma v tvare kytice tulipánov, zaobstaraj si ju a daj voľný priechod svojej kreativite! Získaj krásne sviečky, ktorými môžeš ozdobiť svoj domov, predávať ich alebo darovať ako darček.

Táto forma je nepriľnavá a pružná, vďaka čomu sa z nej veľmi ľahko vyberajú výrobky. Vyniká tiež svojou odolnosťou a trvanlivosťou. Aby bola stále ako nová, treba ju po každom použití dobre vyčistiť a skladovať na mieste bez vlhkosti a mimo dosahu slnečného žiarenia.

Forma na výrobu sviečok

Táto forma na výrobu sviečok je jedným z pomôcok, ktoré nemôžu chýbať pri výrobe sviečok. Budeš tiež potrebovať:

  • Vosk alebo parafín
  • Aromatickú esencia
  • Tekuté farbivo na sviečky
  • Voskovaný knôt

Na výrobu tohto typu sviečok odporúčame používať vosk GV-20. Odporúča sa najmä na výrobu sviečok v silikónových formách, pre získanie dokonalých figúrok s množstvom detailov. Je to vosk veľmi dobrej kvality, ktorý ponúka výborné výsledky. Okrem toho je práca s voskom veľmi jednoduchá a nie sú potrebné žiadne predchádzajúce skúsenosti.

Pokiaľ ide o aromatickú esenciu, môžeš si vybrať tú, ktorá sa ti najviac páči. Ak chceš zafarbiť sviečky, našou radou sú tekuté farbivá pre sviečky. Sú veľmi ľahko použiteľné a poskytujú veľmi dobré výsledky. Sú tiež k dispozícii v širokej palete farieb. Nájdeš tu celý rad koncentrovaných tekutých farbív, ktoré sú veľmi intenzívne a žiarivé.

Ďalšia možnosť? Môžeš sviečky vyrobiť v neutrálnej farbe a ozdobiť ich farbami a lakmi na sviečky, ktoré sú k dispozícii aj v našom internetovom obchode. Výsledok bude veľkolepý! 

Ak si chceš vybrať správny knôt, je potrebné vziať do úvahy priemer alebo šírku, ktorú bude mať vosková figúrka, ktorú sa chystáš urobiť. Okrem toho musíš vziať do úvahy aj teplotu topenia vosku a to, či sa pridávajú prísady alebo nie.

Všetky materiály na výrobu sviečok nájdeš v internetovom obchode Gran Velada.

Ako vyrobiť domáce sviečky

Tu ti krok za krokom ukážeme, ako vyrobiť domáce sviečky s pomocou tejto silikónovej formy. Uvidíš, aké je to jednoduché!

  • Vosk roztop v hrnci na miernom ohni. Keď zostanú už len malé kúsky na roztopenie, vypni varnú dosku a nechaj zvyškové teplo dokončiť úplne roztavenie vosku.
  • Medzitým navleč knôt do silikónovej formy. Knôt vlož do roztopeného vosku a pridrž ho v stálej polohe pomocou držiaku knôtu. Je to najjednoduchší spôsob, ako umiestniť knôt. Ak forma nemá otvor, môžeš ju ľahko urobiť ostrým predmetom.
  • Pridaj tekuté farbivo a niekoľko kvapiek aromatickej esencie do roztaveného vosku a dobre premiešaj, aby sa integrovali. Je dôležité, aby ste sviečky nepresýtili vôňou alebo farbou. Maj na pamäti, že ak pridáš príliš veľa esencie, alebo farbiva, nebude sa dobre absorbovať.
  • Naplň formu a nechaj vosk úplne vychladnúť. Je dôležité, aby nedošlo k prievanu alebo náhlym zmenám teploty, aby sa sviečka nepoškodila.
  • Vyber sviečku z formy, odrež prebytočný knôt a ozdob sviečku podľa svojich predstáv. Hotovo!

Ak chceš vidieť krok za krokom, ako vyrobiť domáce sviečky, na našom blogu www.hacervelas.es nájdeš nekonečne veľa nápadov. Môžeš si tiež stiahnuť náš bezplatný manuál s praktickými informáciami. Klikni na tento odkaz a stiahni si ho zadarmo.

Kde kúpiť formy na sviečky?

Zadaj www.granvelada.com a kúp si silikónové formy na sviečky. Nájdeš tu jeden z najväčších katalógov na trhu s exkluzívnym dizajnom. Tu máš na dosah ruky zvyšok ingrediencií potrebných na výrobu vlastných sviečok. Bezplatné poradenstvo a osobná pozornosť. Rôzne spôsoby platby. Rýchla preprava.

Te mostramos cómo