Mydlová forma plátky pomaranča

Oranžová pleseň

Ak chcete dať svojim domácim mydlám špeciálny tvar, pozrite sa na túto pomarančovú formu. Je originálny a jednoduchý a je tiež veľmi praktický a funkčný.

Je to forma s dvoma dutinami, takže si môžete vyrobiť dve mydlá naraz v tvare plátkov pomaranča. Sú vyrobené s veľkými detailmi av nich môžete dokonale oceniť 10 oranžových segmentov.


Silikónové formy v tvare ovocia

Sú zahrnuté v našom katalógu silikónových foriem s ovocnými tvarmi. Výroba mydiel alebo sviečok s nimi je rýchla a jednoduchá. Hlavné vlastnosti týchto silikónových foriem: nelepia sa, sú odolné a vďaka svojej flexibilite sa ľahko rozoberajú.

Práca s našimi silikónovými formami v tvare ovocia bude pre vás pohodlná. Stačí do nich naliať zmes a počkať, kým nevyschne. Potom ich dobre vyčistíte a uložíte pre budúce použitie. Najdôležitejšie je, že nemajú vlhkosť.


Recept na pomarančové mydlo

Tieto formy sú ideálne na výrobu domáceho pomarančového mydla, mydla určeného pre mastnú pleť, pretože pomaranč je adstringentný a upokojujúci. Pomáha bojovať proti akné.

Recept na pomarančové mydlo je veľmi jednoduchý:

  • 1. Nakrájajte 150 g mydla na báze glycerínu na kocky. S týmto množstvom dá vyplniť dve dutiny formy.
    2. Mydlo na báze glycerínu roztopte v mikrovlnnej rúre. Je nevyhnutné, aby sa nevaril, preto odporúčame, aby ste to urobili trochu po kúsku pri nízkej teplote.
    3. Akonáhle sa mydlo roztopí, pridajte pomarančový prášok, aromatickú esenciu a farbivo a dobre premiešajte.
    4. Nalejte do formy a nastriekajte alkohol 96 ° tak, aby nevznikli žiadne bubliny. Počkajte, kým nevyschne, aby sa roztavil.

S týmto receptom na pomarančové mydlo tak základné budete môcť robiť mydlá nabité vlastnosťami na čistenie a starostlivosť o pokožku denne.


Kde kúpiť pomarančovú pleseň?

V Gran Velada si môžete kúpiť pomarančovú pleseň. Okrem toho máme kompletný katalóg foriem v tvare ovocia. Pozrite sa a vyberte si svoj obľúbený! Rýchle zásielky do Španielska a EÚ.

UKÁŽEME TI AKO NA TO