Karamelovo hnedé farbivo na soli a bomby do kúpeľa

Farbivo na soli a bomby do kúpeľa

Karamelovo hnedé tekuté farbivo je synonymom sladkosti a jemnosti. Preto je ideálny na farbenie solí a bômb do kúpeľa. Tekuté farbivo Gran Velada je farbivo s veľmi krásnou farbou, intenzívne zároveň mäkké a jemné. S ním sa môžeš dostať z pastelových tónov na iné oveľa intenzívnejšie. Všetko závisí od toho, koľko ho použíješ.

Farbivo na kúpeľové soli a bomby do kúpeľa je vyrobené tak, aby farbilo bez zafarbenia pokožky. Ak ho však pridáš viac, ako je správne množstvo, môže sa stať, že nakoniec pokožku zafarbí. Treba vziať do úvahy, že ide o veľmi intenzívne farbivá, takže stačí pridať niekoľko kvapiek, aby soli získali správny odtieň.

Toto farbivo je balené v plastových fľašiach s kvapkacím uzáverom. Tieto nádoby majú výhodu: sú veľmi praktické, pretože farbivo sa pridáva po kvapkách, takže nedochádza k rozliatiu ani k odpadu. Odporúčame, aby neboli vystavené priamemu svetlu, pretože to môže ovplyvniť intenzitu farbiva. Za takých okolností majú tendenciu blednúť.

Ako farbiť soli do kúpeľa a bomby do kúpeľa

Farbenie solí do kúpeľa doma je veľmi jednoduchý proces. Stačí pridať farbivo v malých dávkach do základných solí a premiešať. Trik: niekoľko minút dobre miešaj, aby sa farbivo rozptýlilo po celom povrchu.

Dôležité je tiež pridávať farbivo po troškách. Najprv pridaj niekoľko kvapiek a premiešaj. Ak chceš dosiahnuť väčšiu intenzitu, pridaj ešte niekoľko kvapiek. Takto postupuj, kým nezískaš požadovanú farbu.

V prípade bômb do kúpeľa je tiež veľmi jednoduché ich zafarbiť. V tomto prípade sa farbivo pridá do práškového základu a dobre sa rozmieša rukami, kým sa dokonale nespojí so zmesou. Dôležité! Pri práci používaj rukavice.

Kde kúpiť farbivo na kúpeľové soli a bomby do kúpeľa?

V Gran Velada si môžeš kúpiť farbivo na kúpeľové soli. Predáva sa ako tekutina vo fľašiach rôznych veľkostí. Keď sa rozhodneš pre farbu, vyber si požadované množstvo a vykonaj platbu. V priebehu niekoľkých dní vám ju dostaneš domov a môžeš začať farbiť soli do kúpeľa a bomby do kúpeľa.

Stiahnite si dokumentáciu tu

Stiahnite si tu Karta bezpečnost Stiahnuť (0)

List Stiahnuť (691.38k)

Te mostramos cómo