Sada, ako vyrobiť gélkrém na unavené nohy. Materiály a návod

Gélkrém na unavené nohy

S touto sadou Gran Velada je výroba gélkrému na unavené nohy veľmi jednoduchá. Je založený na o/w báze s tekutou textúrou a ľahkou vstrebateľnosťou, ktorá je obohatená o extrakt z pagaštanu konského a kryštalický mentol. Prvý z nich sa vyznačuje vlastnosťami aktivujúcimi krvný obeh, zatiaľ čo druhý poskytuje príjemný pocit sviežosti.

Nauč sa, ako si vyrobiť krém na unavené nohy s touto súpravou od Gran Velada, a budeš si môcť užívať jeho výhody. Keď si ho vyrobíš, jednoducho si ním natri nohy, najlepšie večer pred spaním.

Recept na gélkrém na unavené nohy

Ak chceš vyrobiť tento recept gélkrém na unavené nohy, budeš potrebovať:

Všetky tieto produkty na realizáciu tohto receptu na krém na unavené nohy nájdeš v tejto súprave od Gran Velada. Sú dodávané v potrebnom množstve na naplnenie 3 nádobiek po 200 ml.

Ako urobiť gélkrém na unavené nohy

Tu ti ukážeme, ako si krok po kroku vyrobiť gélkrém na unavené nohy. Nezabudni, že podrobný návod nájdeš vytlačený priamo v súprave, tak sa pusťme do práce!

  • Mentol rozpusti v alkohole a niekoľko minút miešaj.
  • Vlož gélkrémový základ do veľkej misy a pridaj pagaštan konský. Dobre premiešaj, aby boli zložky dokonale jednotené.
  • Pridaj rozpustený mentol a znova premiešaj. Začni pomaly a postupne zvyšuj intenzitu, až kým nedosiahneš dokonalú emulziu.
  • Pridaj sharomix (prírodný konzervačný prostriedok) a premiešaj tak, aby bola hmota jednotná.
  • Naplň nádobky a ozdob ich nálepkami.

Ako vidíš, výroba gélkrému na unavené nohy je jednoduchá a trvá len niekoľko minút. Teraz už len zostáva, aby si zaobstaral naše súpravy a začal.

Kde kúpiť kit na výrobu gélkrému na unavené nohy?

Navštív internetový obchod Gran Velada a kúp si súpravu gélkrém na unavené nohy. Stačí, ak si ju objednáš prostredníctvom našej webovej stránky a príde ti na uvedenú adresu. Máme mnoho ďalších sád na výrobu domácich krémov. Rýchle dodanie.

Te mostramos cómo