Sada, ako vyrobiť micelárnu vodu. Materiály a návod

Domáca micelárna voda

Zisti, aké jednoduché je vyrobiť si domácu micelárnu vodu s touto súpravou Gran Velada! Obsahuje podrobný návod a všetky materiály, ktoré budeš potrebovať. Stačí ich zmiešať a budeš si môcť vyrobiť vlastnú domácu micelárnu vodu na starostlivosť o pleť rýchlo a jednoducho!

Jednou z výhod výroby domácej micelárnej vody je, že môžeš použiť prírodné zložky. V tomto prípade je vyrobená z prírodnej ružovej vody a obohatená o prírodné zložky, ako je šťava z aloe vera a glycerín. Môžeš si ju tiež prispôsobiť pridaním zložiek, ktoré najlepšie vyhovujú tvojmu typu pleti. Pomocou vo vode rozpustných výťažkov a kozmetických aktívnych zložiek môžeš pridať aj ďalšie vlastnosti.

Recept na domácu micelárnu vodu

Ingrediencie obsiahnuté v súprave na prípravu tohto receptu na domácu micelárnu vodu sú:

Nezabudni, že súprava obsahuje aj vytlačený návod na domácu micelárnu vodu. Návod na použitie, ktorý stačí dodržať a domáca micelárna voda bude hotová.

Ako vyrobiť domácu micelárnu vodu

Pozri, ako si vyrobiť micelárnu vodu! Je to rýchly a jednoduchý postup. Budeš ju mať hotovú už za pár minút:

  • Vylej ružovú vodu do čistej misy a pridaj šťavu z aloe vera a glycerín.
  • Pridaj polysorbát 80 a sharomix, ktorý pôsobí ako prírodný konzervačný prostriedok.
  • Niekoľko minút dobre miešaj stierkou, až kým sa všetky prísady dokonale nespoja.
  • Naplň fľaštičky a umiestni na ne nálepky.

Keď už vieš, ako si vyrobiť micelárnu vodu, zaobstaraj si túto súpravu a pusti sa do práce. Ľahko sa tak naučíš vyrábať tento typ kozmetiky, a preto je ideálna pre tých, ktorí v tomto svete práve začínajú.

Kde kúpiť kit na výrobu domácej micelárnej vody?

Na stránke www.granvelada.com si môžeš kúpiť sadu na výrobu domácej micelárnej vody so všetkým, čo potrebuješ na jej jednoduchú a rýchlu domácu výrobu. Máme k dispozícii aj mnoho ďalších súprav, pozri sa a zisti, koľko vecí si môžeš vyrobiť! Rýchle dodanie.

Te mostramos cómo